Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2016

Εντυπωσίασε στη Σερβία η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποστολή, της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας στη Σερβία, για μια σειρά
συναυλιών. Στο αποκορύφωμα της παρουσίας της Φιλαρμονικής στη Σερβία, δόθηκε μεγάλη ανοιχτή συναυλία στο πόλη Paracin στις 29 Αυγούστου. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 2.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία και τους παράλληλους δρόμους. Οι Σέρβοι για πάνω από 3 ώρες συμμετείχαν ενεργά σε όλο το μουσικό πρόγραμμα, που ήταν αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και άλλους μεγάλους Έλληνες Μουσικοσυνθέτες.

Η αποστολή, αποτελούνταν από 45 μουσικούς και τον Αρχιμαέστρο Γεώργιο Τσόγκα.
Εκ μέρους του Δήμου Αμφιλοχίας την αποστολή συνόδεψαν η Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ κ. Φρειδερίκη Λαμπράκη, τα μέλη του Δ.Σ. Μαριάνθη Κρίτσου, Θωμάς Γαλαζούλας, Μάρκος Κατσούλης.
Επισημαίνεται ότι από την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα πνευστών και κρουστών οργάνων. Μπορούν να εγγραφούν παιδιά από ηλικία 8 ετών και άνω. Στο τέλος της εκμάθησης παρέχεται αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών. Η εγγραφή και τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν.









πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου