Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2016

Αγνώριστη η κόρη της Άντζελας Δημητρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ακυβέρνητο αμερικανικό F-16 βουτάει προς το έδαφος - Δείτε τί έγινεRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τα αυτόνομα μηχανήματα, και δη σε πολεμικά, μπορεί πολλές φορές να υπόκεινται μεγάλη κριτική. Παρόλα αυτά, εάν θέλετε κι άλλα για να σας πείσουν οι εκπληκτικές δυνατότητες των τεχνολογιών αυτών, το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας κάνει να το δείτε με άλλο μάτι.

Το F-16 της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποιούσε άσκηση στα νοτιοδυτικά τον Μάιο του 2016.

Λόγω της μανούβρας που έπρεπε να πραγματοποιήσει ο πιλότος, λόγω των δυνάμεων G, έχασε τις αισθήσεις του στο ήμισυ της εκτέλεσης. Στα 5.180 μέτρα όπου πετούσε, το τζετ ξεκίνησε να βουτάει με φουλ μηχανές σε γωνία 55 μοιρών προς το έδαφος. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχε πέσει στα 2.670 μέτρα, με ταχύτητα 1.210 χλμ/ώρα.

Στο βίντεο ακούγονται οι φωνές των συναδέλφων του πιλότου που τον καλούν να αναστρέψει την πορεία του μέχρι που... τον σώζει το Auto-GCAS (Automatic Ground Collision Avoidance System).

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο με την τεχνολογία που σώζει το αεροσκάφος και τον πιλότο του για τέταρτη καταγεγραμμένη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου