Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 25, 2016

Απολαυστικές εικόνες από τα πιο καθαρά νερά του κόσμου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχει κάτι πιο δελεαστικό από ένα ταξίδι με προορισμό κρυστάλλινα νερά ποταμών και πεντακάθαρες θάλασσες σε εξωτικά μέρη ή ακόμη και σε απόκοσμες ακτές με παγόβουνα, για τους λάτρεις του χειμώνα.



Και ενώ, οι θάλασσες παγκοσμίως υποφέρουν από τις συνέπειες της ρύπανσης και των σκουπιδιών, υπάρχουν ακόμη μέρη και νερά που παραμείνουν αμόλυντα και χαρίζουν μοναδικές εικόνες και εμπειρίες.

Η Blue Spring, για παράδειγμα, στη Νέα Ζηλανδία όπου το νερό χρειάζεται μέχρι και 100 χρόνια για να φιλτραριστεί μέσα από το έδαφος, αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο παρθένα μέρη στη γη.

Ή ακόμη και το Sua Ocean Trench στο ηφαιστειογενές νησί Upolu στην Σαμόα, όπου από μια ξύλινη σκάλα, οι κολυμβητές μπορούν να πηδήξουν στο κρυστάλλινο υδάτινο σπήλαιο.

Η Daily Mail παρουσιάζει μερικά από τα πιο καθαρά νερά στη γη…

► Blue Spring, Νέα Ζηλανδία



Μπορεί το μπάνιο να έχει απαγορευτεί πλέον εκεί, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό να παρατηρείς τα πεντακάθαρα νερά από ψηλά.

► Sua Ocean Trench, Σαμόα



Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές και καθαρές φυσικές πισίνες σε ολόκληρο τον κόσμο και η εικόνα εξηγεί το λόγο.

► Havelock Island, Βεγγάλη



Ένα εξωτικό μέρος στη Βεγγάλη στην Ινδία με τόσο καθαρά νερά, ώστε βουτώντας κάποιος μπορεί να δει απίστευτες λεπτομέρειες.

► Jökulsárlón, Ισλανδία



Τα κυριολεκτικά κρυστάλλινα νερά σε αυτό το μέρος αποκαλύπτουν κάθε μικρή λεπτομέρεια σε ένα απόκοσμο τοπίο.

► Verzasca River, Ελβετία



Μια υποβρύχια λήψη αποδεικνύει γιατί αυτό το μέρος στην Ελβετία είναι μέσα στη λίστα με τα πιο καθαρά νερά.

► Benguerra, Μοζαμβίκη



Το πολυτελές θέρετρο Azura στο ιδιωτικό νησί Benguerra της Μοζαμβίκης είναι παγκοσμίου φήμης για τα πεντακάθαρα τιρκουάζ νερά του.

► Cocos Island, Κόστα Ρίκα



Ένα ακατοίκητο νησί που βρίσκεται στα ανοικτά της ακτής της Κόστα Ρίκα, φημίζεται για καταδύσεις του και ο λόγος είναι προφανής.

► Moorea Lagoon Resort, Γαλλική Πολυνησία



Εκεί που τα βότσαλα στο βυθό της θάλασσας φαίνονται από μεγάλη απόσταση.

► Αντίπαξοι, Ελλάδα



Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και μια ελληνική ακτή και η Daily Mail έχει επιλέξει τους Αντίπαξους με τα διάφανα νερά τους.

► Λαμπεντούζα, Ιταλία



Ένα αγαπημένο νησί για τους κολυμβητές, χάρη στα εξαιρετικά καθαρά νερά του και κυρίως λόγω του ήρεμου μπλε που γαληνεύει…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου