Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2016

Θρίλερ με πτώμα στη Ρόδο - ΦΩΤΟ



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του αστυνομικού τμήματος Ρόδου για την εξιχνίαση μιας υπόθεσης θανάτου άγνωστου άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του dimokratiki.gr, σήμερα το πρωί, ένας 50χρονος υπάλληλος βιοτεχνίας ασβεστοποιίας, όταν πήγε στην εργασία του βρήκε το πτώμα ενός άνδρα μέσα σε έναν λάκκο βάθους 3-4 μέτρων, ο οποίος χρησιμεύει για την αποθήκευση ασβέστη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο λάκκος ήταν ανενεργός, δηλαδή δεν έκαιγε ο ασβέστης, ενώ δίπλα στο πτώμα βρέθηκε και ένα σακ βουαγιάζ.



Αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της σήμανσης οι οποίοι συλλέγουν στοιχεία, καθώς επίσης και ένα πυροσβεστικό όχημα με το πλήρωμά του, προκειμένου να ανασύρουν το πτώμα.



Στο σημείο αναμένεται ο ιατροδικαστής και ο χώρος έχει αποκλεισθεί, ενώ παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για τουρίστα.

ΠΗΓΗ: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου