Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2016

Νέα καταγγελία για bullying και ρατσισμό στο ίδιο σχολείο με αυτό της 9χρονης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μητέρα κατηγορεί την Πρόεδρο του Συλλόγου και τον γιο της πως έφτυσαν εκείνη και το παιδί της.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε το Σαββατοκύριακο με αφορμή την καταγγελία μιας μητέρας (σύμφωνα με την οποία η 9χρονη κόρη της κατέφυγε στο χειρουργείο επειδή ένας μεγαλύτερος σε ηλικία μαθητής την κορόιδευε για τα αυτιά της), μια ΝΕΑ καταγγελία bullying για το ίδιο σχολείο και για τον ίδιο μαθητή, βλέπει το φως της δημοσιότητας από το epirustv!

Όπως θα δείτε και στο video, μητέρα μαθητή που την περασμένη χρονιά φοιτούσε στην πρώτη τάξη του 3ου Δημοτικού σχολείου Ιωαννίνων, καταγγέλλει το ίδιο το παιδί που έκανε bullying στην 9χρονη, αλλά και την μητέρα του, για εκφοβισμό και ρατσιστική αντιμετώπιση στο προαύλιο του σχολείου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ:

Η γυναίκα, υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο παιδί και η μητέρα του, που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου, την έβρισαν και την έφτυσαν, επειδή ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της είναι αλλοδαπός.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ:

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του (νέου) θύματος, όταν ανέφερε το περιστατικό στον Διευθυντή του Σχολείου, εκείνος της απάντησε:

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτε γιατί αυτό έγινε εκτός σχολικής αιθούσης» ενώ φέρεται να της συνέστησε να πάρει το παιδί της από το συγκεκριμένο σχολείο και να το πάει σε άλλο.

Μάλιστα αναφέρει πως από εκείνη την ημέρα και μετά, πήγαινε το παιδί της νωρίτερα στο σχολείο και το έπαιρνε αργότερα μόνο και μόνο να μην συναντήσουν στην αυλή την πρόεδρο και το γιο της.

«Το παιδί φοβάται να πάει στο σχολείο» κατέληξε η μητέρα, η οποία δήλωσε πως για τα εν λόγω περιστατικά bullying έχει απευθυνθεί τόσο στην αστυνομία, όσο και στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων.

«Το παιδί μου στην ηλικία των 6 μηνών χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Αν του πειράξουν μια τρίχα από το κεφάλι του τότε θα πάρω το νόμο στα χέρια μου» ανέφερε στο τέλος, δείχνοντας φανερά εκνευρισμένη και έτοιμη για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου