Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ασυνείδητοι σκοτώνουν τα προστατευόμενα κρι-κρι και ποζάρουν στο facebook - ΦΩΤΟΣοκάρουν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με κυνηγούς να «ποζάρουν» δίπλα σε σκοτωμένα αγρίμια στην Κρήτη.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες εντοπίστηκαν από μέλη της «Ζωόφιλης δράσης» Ηρακλείου, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν και το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το αγριοκάτσικο της Κρήτης (αγρίμι ή κρι-κρι) τελεί υπό απόλυτη προστασία και το κυνήγι του απαγορεύεται αυστηρά.


Ακολουθεί ηα νάρτηση της «Ζωόφιλης Δράσης»:

«Κάποιες φορές αυτό το νησί που υπεραγαπάω με κάνει και εξοργίζομαι, ειδικά όταν εμείς οι Κρητικοί δεν σεβόμαστε ούτε το σπανιότερο ζώο της κρητικής πανίδας, το κρι-κρι που αποτελεί ένα από τα πολυδιαφημισμένα σύμβολα της Κρήτης. Μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής, έχω την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα σπανιότατα αυτά άγρια ζώα του νησιού μας, που αυτοί οι δύο ανόητοι σκότωσαν, μαχαίρωσαν, έσφαξαν, ξεκοίλιασαν και στη συνέχεια φωτογράφισαν τις πράξεις τους και τις προβάλλουν στο Facebook.

Από κοινού ζωόφιλη δράση και ΕΚΠΑΖ προχωράμε άμεσα σε καταγγελία για τη θανάτωση και την επίδειξη των θανατωμένων προστατευόμενων άγριων ζώων διαδικτυακά και παρακαλούμε την ελληνική αστυνομία και την εισαγγελία Ηρακλείου να παρέμβουν άμεσα».ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου