Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 23, 2016

Ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά μέσα στη βίλα που πουλάει ο Johnny Depp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο χωρισμός έκανε τον Johnny Depp να αρχίσει να ξεπουλάει τα σπίτια του. Στο σφυρί συγκρότημα πολυτελών οικιών που διατηρούσε
στο L.A. και διέμενε εκεί με την Amber Heard. Δείτε πλάνα μέσα από το πρώην σπίτι του (Vid)


12,780,000 δολάρια μόλις. Ο Johnny Depp βγάζει στο σφυρί το υπερπολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων που διατηρεί στο Los Angeles, πλάνα από το οποίο μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο.





Γιατί μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Depp είναι ένας από τους μεγαλύτερους χαμαιλέοντες του κινηματογράφου, δεν γνωρίζαμε όμως τις προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά τη διαμονή και τη διακόσμηση των σπιτιών του.

Όπως γράφει άλλωστε το variety, το πωλητήριο ήρθε σαν επακόλουθο του χωρισμού του με την Amber Heard. Στο παρακάτω κτίριο που θα δείτε, υπάρχουν πέντε υπερπολυτελή διαμερίσματα που ανήκουν όλα στον ηθοποιό. Το ποσό των 13 σχεδόν εκατομμυρίων δολαρίων, αφορά την πώληση όλων μαζί.



Το όλο συγκρότημα είναι ένας Art Deco πύργος του 1930 το οποίο έχει ανακαινισθεί ολικά από τον Brad Korzen. Τα πέντε διαμερίσματα χρησιμοποιούνταν όλα από τον ίδιο τον Johnny Depp και επικοινωνούν μεταξύ τους. Το τεράστιο γκραφίτι που βλέπετε στον εξωτερικό τοίχο έχει γίνει από τον Βραζιλιάνο street artist, Osgemeos.

Το συγκρότημα πλέον πωλείται ολόκληρο, ή ανά διαμέρισμα για τους ενδιαφερόμενους, από την Partners Trust. Φυσικά ο κύριος Depp διατηρεί μπόλικα ακόμα "σπίτια" σε ΗΠΑ και Παρίσι καθώς και ένα μικρό νησάκι στις Μπαχάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου