Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Κατέρρευσε μία από τις δύο διάσημες καμάρες στην παραλία Legzira στο Μαρόκο [Εικόνες]Κατέρρευσε μία από τις δύο διάσημες καμάρες στην παραλία Legzira στο Μαρόκο – Ένα από τα πιο διάσημα τοπία της ακτής έχει απλώς εξαφανιστεί.

Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται την παραλία της Legzira για να θαυμάσουν αυτούς τους φυσικούς σχηματισμούς από τη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Λεγκζίρα της βορείου Αφρικής, μια πλαζ η οποία μαζεύει πολύ κόσμο, καθώς είναι φημισμένη για τη θέα που προσφέρει στο ηλιοβασίλεμα.

Ξαφνικά, πριν λίγες ώρες το βουνό που βρίσκεται πίσω από την παραλία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα κόκκινο χώμα και πέτρες να καλύψουν μεγάλο μέρος της πλαζ.

Σύμφωνα με τους γεωλόγους, το συγκεκριμένο φαινόμενο προήλθε μετά από χιλιάδες χρόνια διάβρωσης από τη θάλασσα, ενώ το περασμένο Μάρτιο είχε αποκολληθεί ένα μεγάλο κομμάτι, χωρίς όμως, κανείς να φαντάζεται τι θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιτία της κατάρρευσης μέχρι στιγμής από τις αρχές.

© Αποκάλυψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου