Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 21, 2016

Η NASA Παραδέχεται Επαφή με Εξωγήινους;



Ο εκπρόσωπος της NASA, Trish Chamberson, παραδέχτηκε ανοιχτά την ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών και, επιπλέον, σημείωσε ότι η Εθνική Υπηρεσία βρίσκεται σε επαφή με τις τέσσερις φυλές των εξωγήινων.


Τα λόγια του δημοσιεύτηκαν στην έκδοση «Waterford Whispers News».

Ο Chamberson είπε:

«Οι λεγόμενοι «γκρίζοι» επισκέφτηκαν πριν χιλιάδες χρόνια τον πλανήτη μας. Τι νομίζετε, ποίος έχτισε τις αρχαίες πυραμίδες και όλα τα άλλα μεγαλιθικά δομές σε όλο τον κόσμο; Κατά τη γνώμη μου, τα πάντα είναι σαφή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της NASA.

«Έχουν μια βάση στην πίσω πλευρά του φεγγαριού, καθώς και τη δυνατότητα να «φτιάχνουν» κάποιους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα. Όχι πολύ καιρό πριν, άρχισαν να εξερευνούν το Δία, δημιουργώντας ένα νέο δακτύλιο γύρω από αυτόν. Βασικά, ενδιαφέρονται για την εξόρυξη ορυκτών πόρων και δεν είναι επικίνδυνοι για τους γήινους. «

Ξεχωριστά, ο Chamberson τόνισε ότι οι εξωγήινοι δεν είναι πολύ κοινωνικοί με τους ανθρώπους, αλλά έχουν συνεχή παράπονα σχετικά με τις ενέργειες των γήινων. Οι νεοφερμένοι είναι δυσαρεστημένοι με τη χρήση των πυρηνικών όπλων στον κόσμο, γιατί, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, «αυτό έχει μια κακή επιρροή στα παράλληλα σύμπαντα».


Σχόλιο diadrastika: Εδώ είναι σημαντικό να θυμηθούμε ένα video σύμφωνα με το οποίο, το γνωστό Wikileaks αποκάλυπτε ήδη από το 2012 ότι η NASA επικοινωνούσε με εξωγήινους:


Ωστόσο, όλη αυτή η παραδοχή από εκπρόσωπο της NASA για επαφή με εξωγήινους, φαίνεται να προέρχεται από την Waterford Whispers News, η οποία σύμφωνα με το snopes.com είναι μία σατυρική σελίδα.

Εκείνο, όμως που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως δεν εντοπίσαμε κάποια επίσημη διάψευση από την NASA…

Και το ερώτημα είναι: Βγήκε τυχαία αυτή η «σατυρική είδηση» που ήδη κυκλοφορεί με ταχύτητα αστραπής σε όλο το διαδίκτυο; Ή μήπως είναι ένα είδος ψυχολογικής προετοιμασίας για ό,τι πιθανόν ετοιμάζουν;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου