Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 20, 2016

Πεθαίνει η Χ.Κλίντον! Το NEO video που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πεθαίνει η Χ.Κλίντον; Νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δίνει τροφή και συνέχεια σtα σενάρια που φέρουν την κατάσταση της υγείας της να μην είναι καλή… Για την ακρίβεια όπως λένε αμερικανικά ΜΜΕ η Χ.Κλίντον φέρεται στο βίντεο αυτό να είναι ναρκωμένη, μεθυσμένη και γενικά περιγράφεται ως ζόμπι…

Η υποψήφια των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη, σχεδόν να παραπαίει μπροστά στους δημοσιογράφους, στους οποίους μιλά για την προχθεσινή βομβιστική επίθεση στο Μανχάταν
Στις δηλώσεις της για την έκρηξη του Σαββάτου, η Αμερικανίδα πολιτικός φαινόταν να κρατά με δυσκολία ανοιχτά τα μάτια της, κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της
Στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ το σαββατοκύριακο και με τον κύριο ύποπτο να βρίσκεται πλέον υπό κράτηση, αρκετά αμερικανικά μέσα εστιάζουν στον τρόπο που αντέδρασαν οι υποψήφιοι στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για το έθνος τους.
Οι πρώτες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον αντανακλούσαν σε μεγάλο βαθμό τις διαφορές που χαρακτηρίζουν τους δύο πολιτικούς, με την δημοκρατική υποψήφια να εμφανίζεται συγκρατημένη και επιφυλακτική, συνιστώντας ψυχραιμία στο κοινό και τον Ντοναλντ Τραμπ να αποκαλύπτει στις δηλώσεις του πληροφορίες που δεν είχαν ακόμα ανακοινωθεί ακόμα από τις αρχές, δηλ. ότι η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα.
Οι δύο κυριότεροι υποψήφιοι, που θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ τους, είχαν ο καθένας τη δική του άποψη για το θέμα. Ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας προέβλεψε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιθέσεις και κατήγγειλε την πολιτική της «αδύναμης» κυβέρνησης του προέδρου Ομπάμα που άνοιξε τις πόρτες σε «δεκάδες χιλιάδες» μετανάστες. Η Κλίντον, που παίζει το «χαρτί» της έμπειρης πολιτικού απέναντι σε έναν απρόβλεπτο υποψήφιο, τόνισε ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιείται μια ολόκληρη θρησκεία και «να δίνουμε στο ΙΚ αυτό ακριβώς που αναζητά για να βελτιώσει τη θέση του».
Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση σε μεγάλη μερίδα του αμερικανικού Τύπου ήταν η εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον την ώρα που έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την έκρηξη στη Νέα Υόρκη, από το πίσω μέρος του αεροσκάφους όπου βρισκόταν. Εμφανώς καταβεβλημένη, η Αμερικανίδα πολιτικός φαινόταν να κρατά με δυσκολία ανοιχτά τα μάτια της, κάτι που αναζωπύρωσε τις φήμες για την κακή κατάσταση της υγείας της.
Ορισμένα αμερικανικά MME έφτασαν μάλιστα στο σημείο να εικάζουν πως η Χίλαρι τα είχε… κοπανήσει πριν δώσει τη συνέντευξη στους δημοσιογράφους και πως ο παράξενος τρόπος της ομιλίας της δεν οφείλεται στην κούραση (θυμίζουμε πως οι δηλώσεις έγιναν ξημερώματα) αλλά στο μεθύσι.
Τα σχόλια αυτά βέβαια προέρχονται από τη μερίδα των ΜΜΕ που στηρίζει απροκάλυπτα τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν διστάζει να υιοθετήσει της αμφιβόλου ηθικής μεθόδους του για την… «εξουδετέρωση» των πολιτικών του αντιπάλων.


anatropionline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου