Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: Το χέρι της κοπέλας δεν προχώρησε τυχαία - Αποκαλυπτικές εικόνες σε πλατεία [pics]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι φωτογραφίες που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως έλυσαν το μυστήριο. Όλα συμβαίνουν στο κέντρο της Πάτρας, με πρωταγωνιστές έναν άντρα και δύο κοπέλες...

Το κόλπο είναι απλό και παλιό, όμως δυστυχώς αρκετοί άνδρες από την Πάτρα –κυρίως ηλικιωμένοι- εξακολουθούν και πέφτουν θύματα γυναικών που δρουν κυρίως στην Πλατεία Γεωργίου, την περιοχή του παλαιού λιμανιού αλλά και στην Αγίας Σοφίας. Οι τσιγγάνες, ντυμένες με τις παραδοσιακές φαρδιές και ριχτές φούστες τους, πλησιάζουν το θύμα με το πρόσχημα να πουλήσουν χαρτομάντηλα. Η μία αρχίζει και τον ακουμπά με αυτά υποτίθεται στην προσπάθειά της να τα βάλει σε κάποια τσέπη. Όμως το χέρι της προσπερνάει την τσέπη με σκοπό να τον ερεθίσει, να του θολώσει το μυαλό και στη συνέχεια να πετύχει τον σκοπό της, που δεν είναι άλλος από την κλοπή.


ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.grΗ μία σηκώνει το φουστάνι της και τον καλεί να πιάσει, ενώ η άλλη τον πλησιάζει και προσπαθεί να του αρπάξει ότι έχει και δεν έχει μέσα στην τσέπη του. Η δουλειά γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και μέχρι ο ηλικιωμένος να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί οι τσιγγάνες έχουν εξαφανιστεί.
Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου