Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2016

Ο πιο ηλίθιος ντίλερ του κόσμου πληρωνόταν με POS



Έμπορος ναρκωτικών κερδίζει "βραβείο" βλακείας aka Δαρβίνου, αφήνοντας τους πελάτες του να τον πληρώνουν με πιστωτική κάρτα αντί για μετρητά


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι έμποροι ναρκωτικών δεν πληρώνονται με πιστωτική κάρτα, αλλά με μετρητά, όπως ας πούμε ότι (προφανώς) έτσι γίνονται εύκολα ανιχνεύσιμοι.





Όμως, ο 35χρονος Mark Slender από το Gloucestershire της Αγγλίας το έμαθε αυτό με τον... δύσκολο τρόπο, όταν πρόσφατα αποφάσισε να επενδύσει σε ένα τερματικό μηχάνημα για συναλλαγές με κάρτα, μέσω του οποίου οι πελάτες του θα μπορούσαν να πραγματοποιούν την πληρωμή.

Όπως φαντάζεστε, ο Slender έπεσε στα δίχτυα της αστυνομίας πολύ σύντομα. Οι Αρχές εντόπισαν την ηλεκτρονική συσκευή, με την οποία είχε μαζέψει το ποσό των 12.000 λιρών μέσα σε πέντε μήνες, στο αμάξι του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών.

Αυτό το (όχι κι άσχημο) κέρδος από τη "διακίνηση ναρκωτικών με απόδειξη" ο Slender το είχε επενδύσει στην αγορά ακριβών καταναλωτικών αγαθών. Συγκεκριμένα, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και βρήκε επώνυμα ρούχα και χρυσά κοσμήματα αξίας 10.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου