Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Scoot: Αθήνα - Αυστραλία 280 ευρώ (με αεροπλάνο)Η Scoot ξεκινάει τον Ιούνιο πτήσεις από Αθήνα προς Σιγκαπούρη, Άπω Ανατολή και Αυστραλία. Δείτε τις άλλες τιμές προσφοράς και μέχρι πότε θα πρέπει να κλείσετε θέση


Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανάρτηση μας στο news247 για την έλευση της Scoot στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η θυγατρική της Singapore Airlines ήρθε για να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη των δρομολογίων από και προς Ελευθέριος Βενιζέλος με μια προσφορά (σ.σ. λίγων θέσεων φυσικά) που κοιτάς και ξανακοιτάς το νούμερο για να δεις εάν κατάλαβες σωστά.

Η πρώτη πτήση της Scoot από το Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό της Σιγκαπούρη θα πετάξει στις 20 Ιουνίου του 2017 και θα συνεχίσει να πετάει τέσσερις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή). Το ευχάριστο με την low cost εταιρεία είναι ότι σκοπεύει να διατηρήσει τα δρομολόγια της για το σύνολο του χρόνου (σ.σ. ενώ η μητρική της, Singapore, έρχεται μόνο με καλοκαιρινό πρόγραμμα) δίνοντας μία ακόμη λύση για όσους θέλουν να πετάξουν προς Άπω Ανατολή. Το δρομολόγιο θα εκτελείται από το Ελευθέριος Βενιζέλος προς το Changi Airport της Σιγκαπούρης και από εκεί προς δεκάδες προορισμούς της Ασίας και του Ειρηνικού με κυριότερους την Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία.

Οι επιβάτες της Scoot μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους από το Αεροδρόμιο Changi με πτήσεις της Singapore Airlines και της SilkAir προς προορισμούς που περιλαμβάνουν την πόλη Darwin και την πρωτεύουσα της Αυστραλίας την Canberra, καθώς και το Chirstchurch και Aukland στη Ν. Ζηλανδία.


Παράλληλα, οι επιβάτες της Scoot με προορισμό τη ΝΑ Ασία, θα μπορούν να συνδέονται με το δίκτυο της Tigerair, η οποία ανήκει επίσης εξ’ ολοκλήρου στην Singapore Airlines και εκτελεί πτήσεις χαμηλού κόστους μικρών αποστάσεων από τη Σιγκαπούρη προς 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας εξασφαλίζοντας στον Ευρωπαίο ταξιδιώτη τεράστιο όφελος καθώς και τη δυνατότητα διασύνδεσης με ελκυστικούς προορισμούς μεταξύ των οποίων το Μπαλί , το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ και το Ανόι.Το δρομολόγιο θα εξυπηρετείται από οκτώ ολοκαίνουργια ευρύχωρα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliners και με 329 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένων των 18 καθισμάτων της ScootBiz.Παράλληλα, αυτήν την εβδομάδα, η εταιρία ανακοίνωσε ειδικές τιμές για το δρομολόγιο της Αθήνας και για αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2016 (23:59) μέσω της ιστοσελίδας www.flyscoot.com/en/greece .

Σύμφωνα με την προσφορά, οι τιμές για πτήσεις προς τη Σιγκαπούρη συμπεριλαμβανομένων των φόρων διαμορφώνονται στα €190 για την Economy FLY (€590 για την ScootBiz), οι τιμές για πτήσεις προς τους προορισμούς της Αυστραλίας στα €280 (σ.σ. αντίστοιχη προσφορά είχε δώσει και στις πτήσεις από Αυστραλία προς Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου) και οι τιμές για πτήσεις προς την Κίνα (Guangzhou) και Ταϊλάνδη (Bangkok) στα €200 (EUR600 για την ScootBiz).

Κατά την περίοδο των προσφορών, οι τιμές για τις πτήσεις με Scoot-Tigerair για προορισμούς από τη Σιγκαπούρη προς Μπαλί , το Πουκέτ, η Κουάλα Λουμπούρ, Ανόι, Χο Τσι Μινχ, Male, Jakarta, Χονγκ Κονγκ και Μανίλα διαμορφώνονται στα €250. Οι τιμές αφορούν το ναύλο για πτήσεις από την Αθήνα και όχι αντίστροφα και μπορεί να μην καλύπτουν περιόδους εορτών και διακοπών. Η προσφορά αφορά σε περιορισμένο αριθμό θέσεων και όχι απαραίτητα σε όλες τις πτήσεις της Scoot ή για όλες τις ημερομηνίες, ενώ οι πτήσεις προς προορισμούς μετά τη Σιγκαπούρη μπορεί να πραγματοποιούνται από την Tigerair. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι φόροι ενδέχεται να αλλάξουν λόγω διακυμάνσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα τέλη επεξεργασίας πληρωμών και τα τέλη διασυνδεσιμότητας Scoot-Thru Tiger (όπου ισχύουν) δεν περιλαμβάνονται, και τέλος, το ποσό της κράτησης δεν επιστρέφεται εκτός εάν προβλέπεται διαφορετικά από τους Όρους Μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου