Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2016

Τweet στο λογαριασμό δολοφονημένης φοιτήτριας στο Τέξας, μετά τον θάνατό της φέρνει ανατριχίλα και προβληματίζει τις αρχές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η Jacqueline Vandagriff σπούδαζε στο Texas Women's University και στις 13 Σεπτεμβρίου εθεάθη για τελευταία φορά να εξέρχεται ενός μπαρ με τον 30χρονο Charles Dean Bryant.



Στις 14 Σεπτεμβρίου το κορμί της βρέθηκε διαμελισμένο και καμμένο στο πάρκο Grapevine, του Τέξας και ο γυμναστής Bryant, συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της νεαρής γυναίκας και πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που μπορεί, εάν κριθεί ένοχος, κοστίσουν τη ζωή του αφού δεν αποκλείεται να του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Τώρα όμως η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται καθώς ξαφνικά, στις 16 Σεπτεμβρίου- δύο ημέρες μετά την ανεύρεση του πτώματος- στον λογαριασμό που διατηρούσε η νεαρή γυναίκα στο Twitter έγινε μια περίεργη ανάρτηση: «Δεν ήξερα πως θα μπορούσα να νιώσω έτσι». Και φυσικά η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Vandagriff είχε επίσης κάνει πολλές αναρτήσεις και σε αυτές έκανε αναφορές για το πως είχε πιάσει κουβέντα με έναν άνδρα στην εφαρμογή για ραντεβού Tinder αλλά όπως έγραψε όταν του ζήτησε το λογαριασμό του στο Facebook ή στο Instagram διέκοψε την επικοινωνία τους μέσω της εφαρμογής. Βέβαια όπως έγραψε στη συνέχεια «Πιθανότατα θα έκανα πίσω ούτως ή άλλως αλλά είμαι αρκετά σίγουρη πως γλίτωσα» και στη συνέχεια «Χαίρομαι που βγήκα από το Tinder και πήγα σε ένα μπαρ».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS, το στίγμα του κινητού της έδειξε πως το τηλέφωνό της βρισκόταν στην περιοχή όπου διαμένει ο άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία της ενώ οι κάμερες παρακολούθησης στο Walmart (πολυκατάστημα) δείχνουν τον Bryant να αγοράζει ένα φτυάρι, επίσης στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πως ο Bryant λίγες μέρες πριν εμφανιστεί με την νεαρή γυναίκα στο μπαρ είχε κατηγορηθεί για παράνομη είσοδο στο χώρο του Πανεπιστημίου του Βορείου Τέξας και λίγες ημέρες αργότερα είχε συλληφθεί ξανά κατηγορούμενος πως παρενοχλούσε και παρακολουθούσε μια γυναίκα, αλλά κατέβαλε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτό το ρεπορτάζ αναρτήθηκε στη βρετανική έκδοση της Huffington Post και έγινε απόδοση του στα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου