Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος σε λειτουργία των wifi kiosks της Νέας Υόρκης μετά από καταγγελίες για προβολή πορνογραφικού υλικού

Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω των «wifi kiosks» στους δρόμους της Νέας Υόρκης θα πάψει να λειτουργεί, μετά από καταγγελίες ότι άστεγοι τη χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το wifi μόνο από τις δικές τους συσκευές, καθώς οι οθόνες θα αφαιρεθούν και από τα 400 κιόσκια της πόλης.

«Τα κιόσκια δεν προορίζονταν για πολύωρη, προσωπική χρήση και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα δίκτυα είναι προσβάσιμα και αποτελούν μια φιλόξενη προσθήκη στις γειτονιές της Νέας Υόρκης», δήλωσε η LinkNYC που είχε επιμεληθεί το έργο.

Η απόφαση έρχεται μετά από καταγγελίες πολιτών ότι άστεγοι χρησιμοποιούν κατά αποκλειστικότητα τις οθόνες, παρακολουθώντας πορνό αυνανιζόμενοι, παρά τα φίλτρα που είχαν τοποθετηθεί στο σύστημα και τα οποία μπλόκαραν τις σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο. Ο δήμος της Νέας Υόρκης θα εξετάσει τώρα τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να διατηρήσει τα σημεία wifi χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου