Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Ο... κουβαρντάς Γιώργος Παπανδρέου κάθισε με παρέα σε καφετέρια του Ηρακλείου και άφησε πουρμπουάρ 0,50 ευρώΣε παραλιακή καφετέρια του Ηρακλείου Κρήτης βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου με φιλική του παρέα και όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού έβγαλε να πληρώσει και άφησε πουρμπουάρ στον σερβιτόρο 0,50 ευρώ.


Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και εθεάθη ουκ ολίγες φορές με την παρέα του, σε μαγαζιά και δρόμους της πόλης, χωρίς να συνοδεύεται από προσωπικό ασφαλείας. Σε μία από τις εξόδους του, επέλεξε γνωστή καφετέρια της παραλιακής και όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι πελάτες παρατηρούσαν τις κινήσεις του.

Ένας από αυτούς τράβηξε την φωτογραφία και αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή. Το πουρμπουάρ που άφησε ο πρώην πρωθυπουργός στον σερβιτόρο που τον εξυπηρέτησε. Αυτό ήταν μόλις 0,50€ όπως αναφέρει. Κατά τα άλλα, ο κύριος Παπανδρέου, ντυμένος με καλοκαιρινά ρούχα, ήπιε μόνο ανθρακούχο νερό, συζήτησε με την παρέα του και στο τέλος πλήρωσε το λογαριασμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου