Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Χανιά: Πετούσε από την ταράτσα οικοδομικά υλικά - ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ μετά από 12 ώρες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων. Απέκλεισε την πρόσβαση στους γύρω δρόμους, ενώ ψυχολόγος- διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον νεαρό...

Έπειτα από περίπου 12 ώρες αγωνίας, αναμονής και διαπραγματεύσεων, ολοκληρώθηκε, τις νυκτερινές ώρες της Δευτέρας προς Τρίτη στα Χανιά, η προσπάθεια της αστυνομίας να πείσει νεαρό άνδρα που είχε ανέβει από το μεσημέρι της Δευτέρας στην υπό ανέγερση ταράτσα τριώροφου κτιρίου και αρνιόταν να κατέβει, πετώντας στον δρόμο οικοδομικά υλικά. Ο νεαρός άνδρας που πάσχει από ψυχική ασθένεια κατέβηκε από την ταράτσα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της πόλης. Το περιστατικό άρχισε να διαδραματίζεται λίγο πρίν τις 14.00 χθες το μεσημέρι στη οδό Ψυλλάκη, σε κεντρική συνοικία της πόλης. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων. Απέκλεισε την πρόσβαση στους γύρω δρόμους, ενώ ψυχολόγος- διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον νεαρό και να τον πείσει να κατέβει από την ταράτσα, κάτι που έγινε αργά τη νύκτα.

Την όλη επιχείρηση συντόνιζε επί τόπου ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν ανέβει στην ταράτσα ο νεαρός είχε προκαλέσει οικογενειακό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου