Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

Τα 15 πιο sexy επαγγέλματα σύμφωνα με τις γυναίκες



Όχι και τόσο αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα έρευνας, την οποία διεξήγαγε η γνωστή εφαρμογή γνωριμιών, Tinder, σχετικά με το τι επάγγελμα μάς ελκύει περισσότερο στο αντίθετο φύλο. Συγκεκριμένα, το γνωστό dating site συγκέντρωσε στοιχεία μέσα από τις πληροφορίες που συμπληρώνουν οι χρήστες του στο προφίλ τους.

Κι αν πιστεύετε ότι πρώτα στη λίστα θα είναι τα μοντέλα, κάνετε λάθος. Αν είστε σε ηλικία που αναζητάτε το έτερόν σας ήμισυ σε αυτήν τη ζωή, τότε μάλλον θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά και στο τι δουλειά κάνει.

Τι αρέσει στις γυναίκες; Πιο ελκυστικά επαγγέλματα για άντρες λοιπόν είναι οι δικηγόροι και ακολουθούν οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί. Τέταρτοι στη λίστα είναι οι αεροσυνοδοί, με τους δημοσιογράφους να καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση. Και έρχονται… έκτοι οι επιχειρηματίες, έβδομοι οι αρχιτέκτονες, όγδοοι οι personal trainers, ένατοι οι δάσκαλοι, δέκατοι οι γιατροί, ενδέκατοι οι φωτογράφοι, δωδέκατοι οι νοσηλευτές, δέκατοι τρίτοι οι μηχανικοί… Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνουν τα μοντέλα και οι σεφ!

Η λίστα με τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα:
Δικηγόρος
Ηθοποιός
Creative Director
Iπτάμενος Φροντιστής
Δημοσιογράφος
Επιχειρηματίας/CEO
Αρχιτέκτονας
Personal Trainer
Δάσκαλος
Γιατρός
Φωτογράφος
Νοσηλευτής
Μηχανικός
Μοντέλο
Σεφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου