Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Πως είναι σήμερα οι φυλακές που γυρίστηκε το 'Πράσινο Μίλι' πριν 17 χρόνια;Η ταινία γυρίστηκε στο κτήριο των φυλακών στο Τενεσί των ΗΠΑ που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1898. Τις εκπληκτικές φωτογραφίες τράβηξε ο Jeff Hagerman


Το "Πράσινο Μίλι" με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες στη ιστορία του Χόλιγουντ και ακόμη και σήμερα 17 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, συνεχίζει να καθηλώνει σε κάθε της επανάληψη.


Η ταινία γυρίστηκε στο κτήριο των φυλακών στο Τενεσί των ΗΠΑ που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1898, έχοντας 800 κελιά και περισσότερους από 1000 κρατούμενους.

Ο Jeff Hagerman φωτογράφησε το κτήριο των φυλακών σήμερα, και όπως δείχνουν οι εικόνες στο σκηνικό υπάρχουν πλέον σκουριασμένες πόρτες,φθαρμένα κάγκελα, ενώ η ηλεκτρική καρέκλα παραμένει στη θέση της, για να θυμίζει τους δεκάδες θανατοποινίτες που εκτελέστηκαν πάνω της.
"Για το διάστημα που το κτήριο είναι εκτεθειμένο σε όλες τις καιρικές συνθήκες, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το εσωτερικό αυτής της φυλακής και η ιστορία της με συναρπάζουν και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να το δουν», δήλωσε ο Jeff Hagerman στη βρετανική Mirror.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου