Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Η Αυστραλία ζητά 22 εκατομμύρια πρόβατα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ανάγκη για 22 εκατομμύρια πρόβατα, πέραν του σημερινού ζωικού πληθυσμού, μέχρι το 2040 στην Αυστραλία προκειμένου να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση στη Μέση Ανατολή και την Ασία.
Η Αυστραλία θα χρειαστεί περίπου 22 εκατομμύρια πρόβατα, πέραν του συνολικού ζωικού πληθυσμού που εκτρέφει, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κρέατος μέχρι το 2040, σύμφωνα με την εκτίμηση της τράπεζας, New Zealand Banking Group..

Με τη ζήτηση για αρνιά από την Ασία και τη Μέση Ανατολή ν' αυξάνεται, η ικανότητα της Αυστραλίας να καλύψει τις ανάγκες, έχει τεθεί σε αμφισβήτηση.

Η κάλυψη της ζήτησης αυτής, θα δημιουργήσει την ανάγκη για αύξηση του ζωικού πληθυσμού προβάτων, κατά 22 εκατομμύρια, μέχρι το 2040, σύμφωνα με τον Μαρκ Μπένετ, υπεύθυνο του τμήματος για την αγροτική οικονομία, στον παραπάνω τραπεζικό όμιλο.

Τα στοιχεία που έγιναν γνωστά τον προηγούμενο μήνα, δείχνουν σοβαρή μείωση του ζωικού πληθυσμού των προβάτων στην Αυστραλία, εξαιτίας της ξηρασίας.

Μεταξύ του 2013 και του 2015, ο αριθμός των προβάτων στη Δυτική Αυστραλία μειώθηκε κατά 20%, ενώ μείωση 31-41% καταγράφηκε στις βόρειες κι ανατολικές περιοχέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου