Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Την αποκαλούν «διάβολο του δρόμου». Η 23χρονη γόνος Ρώσων εκατομμυριούχων βγήκε για μια ακόμα επικίνδυνη βόλτα με την Mercedes τηςΓόνος εκατομμυριούχων από την Ρωσία με καταγωγή από την Αρμενία εντοπίστηκε να τρέψει με 100 χλμ την ώρα σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας. Πρόκειται για την Μάρα
Μπαγδασαριάν, γνωστή ως «διάβολος του δρόμου».


Η 23χρονη Μάρα πρωταγωνιστεί συνεχώς σε σκάνδαλα, ενώ είναι ο τρόμος των πεζών και των άλλων οδηγών. Το αγαπημένο της όχημα είναι μια Mercedes Benz αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την βοήθεια της οποίας έχει συλλέξει 350 πρόστιμα για παραβίαση του ΚΟΚ.


Η όμορφη εκατομμυριούχος όμως δεν φαίνεται να βάζει μυαλό. Και πώς να βάλει μάλιστα, όταν κανείς δεν τολμά να της πάρει το δίπλωμα οδήγησης, έστω και προσωρινά. Ο πατέρας της δραστηριοποιείται στην βιομηχανία παραγωγής κρέατος, γεγονός που της δίνει μεγάλη προστασία στη Ρωσία, μια χώρα που κατατάσσεται κάθε χρόνο πολύ υψηλά στις λίστες των «πιο διεφθαρμένων χωρών».

Ελπίζουμε μόνο να μην καταλήξουν τα τερτίπια της σε μια τραγωδία, με θύμα είτε την ίδια, είτε κάποιον άλλο οδηγό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου