Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

Κίνα: Μεθυσμένος οδηγός δεν σταμάτησε για αλκοτέστ και παρέσυρε για 2 χλμ. τον τροχονόμο (φωτό, βίντεο)

Τα αστυνομικά μπλόκα δεν αρέσουν σε κανέναν οδηγό: σημαίνουν καθυστέρηση, σημαίνουν ερωτήσεις, σημαίνουν -ενδεχομένως- μπλεξίματα με το νόμο. Ωστόσο, η μέθοδος που επέλεξε ένας οδηγός στην Κίνα για να αποφύγει τον έλεγχο από αστυνομικό, ξεπερνά κάθε όριο.

Ενώ δείχνει έτοιμος να σταματήσει σε μπλόκο της αστυνομίας και ένα όργανο της τάξης στέκεται μπροστά στο αυτοκίνητο, ο οδηγός αρχίζει να κινεί και πάλι το όχημά του.

Σαν σε σκηνή από κινηματογραφική ταινία, ο αστυνομικός αρπάζεται από τον υαλοκαθαριστήρα και προσπαθεί να κρατηθεί πάνω στο καπό του οχήματος, ενώ ο οδηγός αρχίζει να επιταχύνει.

Η κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό (ήταν μέσα στο όχημα) δείχνει την ταχύτητα να αυξάνει διαρκώς και να φθάνει σε κάποιο σημείο και τα 94 χιλιόμετρα την ώρα!

Τελικά μετά από δύο χιλιόμετρα, ο οδηγός αποφάσισε να σταματήσει και κάπως έτσι τελείωσε το μαρτύριο του αστυνομικού-κασκαντέρ, ο οποίος βγήκε από την περιπέτεια μωλωπισμένος αλλά... ολόκληρος.

Όσο για τον οδηγό, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και ότι τον συνέλαβε, μαζί με άλλο ένα άτομο. Σίγουρα, στο κρατητήριο το μεθύσι θα του πέρασε γρήγορα...
Horrifying: The officer grabs hold of the windscreen wipers as the car starts to accelerate
Tough: The car accelerates to 94 kilometres an hour and the officer manages to hang on
Shocking: The car overtakes vehicles as the man's hat can be seen falling off
Hanging on: He even manages to hold on even as the car swerves sharply around the corner
Terrifying moment: The incident occurred during a standard traffic check
The car comes to a standstill and the officer can be seen in pain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου