Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Τζόγος, απάτες και εκβιασμοί στον θυελλώδη έρωτα 45χρονης με νεαρό μοναχό..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σάλος με 45χρονη γόνο γνωστής οικογένειας εμπόρων, και τον θυελλώδη μυστικό έρωτά της με ιερωμένο τον οποίο
φημολογείται πως είχε για να.... την ενισχύει οικονομικά προκειμένου να ικανοποιεί τη μεγάλη της εξάρτηση, που δεν ήταν άλλη από τον τζόγο!
Η συγκεκριμένηΠατρινή, κυρία είναι παντρεμένη δύο φορές, ενώ λέγεται πως έχει καταχρεώσει τόσο τον πρώην, όσο και τον νυν σύζυγο. Και παράλληλα, έχουν εκδοθεί σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευρώ που οφείλει να καταβάλλει στον πρώτο της άνδρα ο οποίος καταστράφηκε οικονομικά από τα ποσά που του υφάρπαζε κατά καιρούς με προσχήματα δήθεν επενδύσεις, ενώ τελικά τα χρήματα κατέληγαν σε… ρουλέτες και φρουτάκια, ακόμα και σε προπατζίδικα!
Όταν και ο νυν σύζυγός της απηύδησε και προσπάθησε να την συνεφέρει, εκείνη φαίνεται πως βρήκε διέξοδο κατανόησης στο πρόσωπο ιερωμένου (μοναχού) με τον οποίο άρχισαν να κάνουν καθημερινή παρέα μέχρι που έγιναν αυτοκόλλητοι.
Η αρχή της γνωριμίας έγινε όταν εκείνη θέλησε να εξομολογηθεί και να της διαβάσουν μια προσευχή. Γνωρίστηκε με τον νεαρό ιερωμένο και δέθηκαν αμέσως. Ο ρασοφόρος άρχισε να πηγαίνει και στο κατάστημα που η ίδια διατηρούσε εκείνη την περίοδο. Άρχισαν να βγαίνουν για καφέ και αργότερα πραγματοποιούσαν μέχρι και βραδινές εξόδους!
Και κατέληξαν να μπαινοβγαίνουν σε… ξενοδοχεία της Πάτρας (με τον ιερωμένο ντυμένο με πολιτικά ρούχα) αλλά και να επισκέπτονται διάφορα καζίνο, παίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία – άγνωστο πώς – έβρισκε ο ρασοφόρος! Κάποιοι μάλιστα μιλούν και για πολλά ταξιδάκια αναψυχής, αλλά ακόμα και ολονύκτια γλέντια στο εξοχικό της σπίτι, με τους γείτονες να μην κλείνουν μάτι από τους ήχους των ζεϊμπέκικων και των σπασιμάτων πιάτων!
Του είπε να διακόψουν αλλά εκείνος την απείλησε με… φωτογραφίες! Όλα αυτά, όμως, μέχρι που ο σύζυγος της εν λόγω κυρίας θέλησε να βάλει ένα τέρμα, επικαλούμενος ακόμα και πονηρές φωτογραφίες της με τον ιερωμένο, που θα κυκλοφορούσαν κάνοντάς την ρεζίλι. Έτσι η ίδια ανακοίνωσε στον ρασοφόρο ότι έπρεπε να σταματήσουν κάθε επαφή, γεγονός που εκείνος όμως αδυνατούσε να δεχθεί λόγω του σφοδρού έρωτα που ένιωθε.
Έτσι μεταξύ τους ξεκίνησε ένας κύκλος έγγραφων καταγγελιών ακόμα και απειλών (εκ μέρους του ιερωμένου) με φωτογραφίες ροζ περιεχομένου σε περίπτωση που διακόψουν σχέσεις. Μάλιστα η έμπορος έκλεισε το μαγαζί της, ενώ εγκατέλειψε και τον νυν σύζυγο και έφυγε από την Πάτρα χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου