Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2016

Είναι γεγονός !! Έρχεται ο ψυχρότερος Οκτώβριος των τελευταίων 50 ετών



Είναι γεγονός ! Έρχεται ο ψυχρότερος Οκτώβριος των τελευταίων 50 ετών

Ο Οκτώβρης μπορεί να μπει με ζέστη για την εποχή ωστόσο όλα αυτά από την ερχόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και μετά θα αποτελέσουν παρελθόν μιας και τη σκυτάλη θα λάβει πλέον ο βοριάς ο οποίος θα φέρει σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη βόρεια χώρα πολύ κρύο με παγετό και αρνητικές θερμοκρασίες κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!

Όπως τονίζει το Greek-Weather.Org οι ενδείξεις πλέον γίνονται αποδείξεις, μιας και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη και μέσα τη Πέμπτη και τη Παρασκευή, θα αποτελέσει μία γεύση για το τι έπεται να συμβεί μέσα στον Οκτώβρη από πλευράς κρύο, βροχών ακόμα και χιονοπτώσεων.

Από τα μέσα του Σεπτέμβρη το Greek-Weather.Org επισήμανε πως οδεύουμε σε ένα ψυχρό Φθινόπωρο, με τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη να κυλούν κατά πιθανότατα με πολλές μέρες χαμηλών για την εποχή θερμοκρασιών. Δεν αποκλείεται να έχουμε και τον πιο ψυχρό Οκτώβρη των τελευταίων 50 ετών τονίζει η γνωστή ιστοσελίδα, επικαλούμενη τα στοιχεία προηγούμενων ετών τα οποία δείχνουν πως μόνο το 2011 αλλά και το 2001 είχαν καταγραφεί αντίστοιχες θερμοκρασίες τόσο χαμηλές για την εποχή, χρονιές κατά τις οποίες η χώρας μας δέχτηκε πολλά χιόνια.


Μέσα στον Οκτώβρη φαίνεται να ακολουθούν αρκετά σκαμπανεβάσματα στις θερμοκρασίες θα επικρατήσει όμως περισσότερο το κρύο ενώ τα βράδια και τα πρωινά θα είναι αρκετά ψυχρά ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια ξεσυνηθίσαμε τον ψυχρό καιρό το Φθινόπωρο μιας και είχαμε θερμότερες εποχές από το φυσιολογικό, η φύση ωστόσο φαίνεται να μας επιφυλάσσει κάτι πιο παγερό για φέτος το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

Παρακάτω θα δείτε ενδεικτικά πόσο θα πέσει η θερμοκρασία από τη ερχόμενη Τετάρτη και ιδιαίτερα μέσα στη Πέμπτη και τη Παρασκευή.kairos
kairos-ellada
kairos-okt
kairos
kairos-ellada
kairos-okt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου