Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Τρώνε τη γαμήλια τούρτα τους 61 χρόνια μετά το γάμο τους…!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα αγαπημένο ζευγάρι στη Florida των Ηνωμένων Πολιτειών γιόρτασε φέτος 61 χρόνια γάμου και τα γιόρτασε με τον ίδιο τρόπο που τα έχει γιορτάσει τις τελευταίες έξι δεκαετίες: με ένα κομμάτι από την γαμήλια τούρτα τους. Ναι, την τούρτα που έφαγαν στο γάμο τους πριν ε ξ ή ν τ α έ ν α χρόνια.
Η Ann και ο Ken Fredricksen κράτησαν ένα μεγάλο κομμάτι από το κέικ φρούτου που σέρβιραν στο γάμο τους, τον Αύγουστο του 1955 και το φυλάνεε ένα κουτί καφέ στην κουζίνα τους. “Είναι μια χαρά! Δεν το βάλαμε ποτέ ούτε στο ψυγείο, ούτε στην κατάψυξη. Δεν χαλάει γιατί φτιάχτηκε με πολύ μπράντυ και διατηρείται. Βέβαια έχει μαυρίσει λίγο, αλλά είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια”. Το κέικ έχει στεγνώσει αρκετά, οπότε ρίχνουν ένα σφηνάκι μπράντυ από πάνω για να το κάνουν λίγο πιο αφράτο.
Το ζευγάρι όμως στενοχωριέται γιατί το αγαπημένο τους έθιμο μπορεί να τελειώσει σύντομα “Έχει μείνει μόνο ένα πολύ μικρό κομματάκι. Ποιος το περίμενε ότι θα ζούσαμε περισσότερο από το κέικ μας!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου