Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2016

8 χαρακτηριστικά των παιδιών των άστρων



Πολλοί παρατηρητές, συμπεριλαμβανομένων δασκάλων, γονέων, ειδικών για την παιδική ανάπτυξη και παιδιάτρων, έχουν παρατηρήσει κάτι αξιοσημείωτο εδώ και λίγες δεκαετίες, όπου μια δραματική αλλαγή συμβαίνει στα παιδιά και στους νεαρούς ενήλικες με τους οποίους συναναστρέφονται.

Αυτά τα νεότερα παιδιά φαίνεται να είναι πιο λαμπρά.

Όχι μόνο μεγαλώνουν γρηγορότερα και σωματικά και νοητικά, αλλά αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και την εργασία του σχολείου με μοναδικούς τρόπους που λειτουργούν αλλά παραξενεύουν τους ανθρώπους.

Είναι πολύ πνευματικά αλλά δεν τα νοιάζει η θρησκεία. Έχουν έντονο ενδιαφέρον με το διάστημα και τη ζωή στους άλλους πλανήτες και τα περισσότερα από αυτά νιώθουν μια σύνδεση με άλλους κόσμους.

Είναι γνωστά ως τα παιδιά των άστρων ή οι σπόροι των άστρων.Υπάρχουν πολλές περιγραφές και εμπειρίες που ταιριάζουν με αυτά τα παιδιά, σαν εκείνες που ακολουθούν παρακάτω.

Τα παιδιά των άστρων αναφέρονται σε πολλούς πολιτισμούς, όπως τους ιθαγενείς Αμερικάνους, τους Ντόγκον της Αφρικής και τους Ινδούς. Όλοι τα αναφέρουν ως θεϊκά όντα που κατέβηκαν από τα αστέρια.

Σύμφωνα με τον Δρ Richard Boylan Ph.D, ένα παιδί των άστρων μπορεί να οριστεί ως παιδί που έχει καταβολές και από ανθρώπους και από αστρικούς επισκέπτες.

Ακολουθούν περιγραφές που μπορεί να προσδιορίσουν ένα παιδί ως παιδί των άστρων

  1. Μέσω γενετικής μηχανικής, τα γονίδια των αστρικών επισκεπτών ενώθηκαν με αναπαραγωγικό υλικό ανθρώπινων γονέων.
  2. Η ενσάρκωση ενός αστρικού επισκέπτη στο ανθρώπινο σώμα για να ολοκληρώσει σημαντικές αποστολές, να φέρει γνώση που είναι χρήσιμη στον κόσμο
  3. Μπορεί να συμβεί από μια εμπειρία αντικατάστασης της ψυχής. Κάπου γύρω στην παιδική ηλικία, το παιδί νοσεί σοβαρά αλλά με κάποιον τρόπο αναρρώνει σχεδόν θαυματουργά με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και ικανότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η ψυχή που εξέρχεται αντικαθίσταται από την ψυχή του επισκέπτη.
  4. Κάποια παιδιά είχαν επαφή με αστρικό επισκέπτη αλλά αυτό το θυμούνται στην ενηλικίωσή τους
  5. Αυτά τα παιδιά είναι πολύ ιδιαίτερα. Ακόμα και οι μπερδεμένοι τους γονείς το ξέρουν αυτό. Είναι σαν ώριμοι ενήλικες σε σώματα παιδιών.
  6. Ένα από τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών των αστεριών είναι ότι μπορούν να κάνουν τις λάμπες να σβήσουν όταν περνάνε δίπλα τους. Αυτό προκαλείται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει ενισχυθεί ως αποτέλεσμα της επαφής τους με τους αστρικούς επισκέπτες.
  7. Αυτά τα παιδιά συχνά έχουν δεξιότητες όπως η τηλεπάθεια, η πρόγνωση ακόμα και τηλεκίνηση
  8. Αυτά τα παιδιά των αστεριών θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο είτε δουλεύοντας για την ειρήνη, εξαπλώνοντας την συμπόνια και κάνοντας ευγενικές πράξεις είτε δουλεύοντας για να λύσουν το πρόβλημα της μόλυνσης της γης. Είναι η αποστολή τους να αφυπνίζουν το σύνολο των δυνατοτήτων των ανθρώπων.



Μετάφραση: awakengr.com via humansarefree.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου