Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

9 μυστικά που ένας άνδρας δεν αποκαλύπτει ποτέ σε μια γυναίκα (όπως τα περιγράφουν κάποιοι με δικά τους λόγια)



Άνδρες και γυναίκες έχουν τα δικά του «μυστικά» και αν και πολλοί υποστηρίζουν πως οι καλύτερες και πιο δυνατές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, κάποιο ποιοι έμπειροι έλεγαν επίσης πως μερικά πράγματα δεν χρειάζονται να λέγονται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Τη δεύτερη συμβουλή φαίνεται να επιβεβαιώνουν άνδρες στο Reddit καθώς υποστηρίζουν πως κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα κρατούν για τον εαυτό τους και να μην τα μοιράζονται με τους συντρόφους τους.

Μεταξύ αυτών λοιπόν, με τα δικά τους λόγια, είναι:
«Χρησιμοποιούμε τις διακοσμητικές πετσέτες όπως και τις κανονικές»


«Θυμάμαι ημερομηνίες (σ.σ. γενέθλια , επετείους κλπ) όχι επειδή είναι σημαντικό αλλά εξαιτίας όσων θα ακολουθήσουν εάν τις ξεχάσω» (για την ακρίβεια ο συντάκτης εδώ χρησιμοποιεί τη λέξη «s***storm»)




«Αναζητούμε τόσο πολύ την επιβεβαίωση. Κάθε φιλοφρόνηση που μας γίνεται, ακόμη και εάν απαντάμε σε αυτή με ένα γρύλισμα, την θυμόμαστε μέχρι τη μέρα που θα πεθάνουμε»




«Σε ό,τι αφορά την ανάγκη να παρέχουμε (ό,τι καλύτερο μπορούμε) στην οικογένεια, βάζουμε το «γενναίο» μας πρόσωπο και πράττουμε αναλόγως, αλλά μέσα μας φρικάρουμε πως δεν κάνουμε αρκετά»




«Όταν μια γυναίκα μας δείχνει κάποια άλλη, σε ποσοστό 99,99% την έχουμε δει πριν από εκείνη αλλά το “παίζουμε” έκπληκτοι»




«Σπάνια πλένουμε τα σεντόνια του κρεββατιού»




«Τρέμω και εγώ στη θέα εκείνης της αράχνης και όχι δεν θέλω να την “τακτοποιήσω”»




«Όταν μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε, το “τίποτα” συνήθως σημαίνει πως σκεφτόμαστε κάτι απίστευτα χαζό»


«Μέσα μας, νοιώθουμε ακόμη σαν παιδιά που πιθανότατα δεν θα έπρεπε να είναι υπεύθυνα για τίποτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου