Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2016

Τι είναι το Ashwagandha, που θεωρείται το νέο superfood;

Το τελευταίο καιρό, ακούμε συνέχεια για τα οφέλη του κουρκουμά και πόσο σημαντικό για την υγεία μας είναι να τον εντάξουμε στην καθημερινή διατροφή μας.

Μετά τον κουρκουμά, ένα βότανο, το οποίο δεν έχουμε ακούσει ξανά και το όνομά του δεν έχουμε ιδέα πως προφέρεται, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα μας.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tasting Table, το συγκεκριμένο βότανο χρησιμοποιείται εδώ και 3.000 χρόνια στην ιατρική στην Ινδία. Το βότανο αυτό έχει γίνει διάσημο τον τελευταίο καιρό γιατί όπως λέγεται βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του θυροειδή, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και επιδρά θετικά στην χαλάρωση.

Επίσης, δεν μυρίζει, ούτε έχει άσχημη γεύση, όπως άλλα αντίστοιχα βότανα (η σπιρουλίνα για παράδειγμα).

Το βότανο αυτό μπορείτε να το βάλετε στο smoothie σας, όπως κάνει η Gwyneth Paltrow και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού έχει τη μισή τιμή από άλλα τέτοια φυσικά συμπληρώματα διατροφής (τουλάχιστον στο εξωτερικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου