Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

ΗΠΑ: Απίστευτη χρέωση απο μαιευτήριο σε πατέρα λίγο μετά τον τοκετό - BINTEO



Έκπληκτος έμεινε ο 37χρονος Ράιαν Γκράσλεϊ όταν πήγε στο ταμείο τουνοσοκομείου Γιούτα Βάλεϊ, στις ΗΠΑ, για να πληρώσει τα έξοδα τοκετού της συζύγου του.


Παρατηρώντας τον λογαριασμό, ο πατέρας διαπίστωσε ότι το νοσοκομείο του είχε χρεώσει... ακόμα και την αγκαλιά που πήρε τον νεογέννητο γιο του, λίγα λεπτά αφού είχε έρθει στον κόσμο, μέσα στο χειρουργείο όπου παρακολούθησε την επέμβαση.







Μάλιστα η χρέωση αναφερόταν έτσι ακριβώς: «skin to skin after c-sec», δηλαδή «επαφή δέρμα με δέρμα μετά την καισαρική τομή».

Ο Ράιαν Γκράσλεϊ έσπευσε να δημοσιεύσει την απόδειξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ γρήγορα ξέσπασε σάλος, με το διαδίκτυο να κατακλύζεται από οργισμένα αλλά και ειρωνικά προς το νοσοκομείο μηνύματα.







Μετά τον σάλο, η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι η χρέωση δεν αφορούσε την αγκαλιά αυτή καθ' αυτή, αλλά την αμοιβή του... νοσηλευτή ο οποίος ήταν παρών την στιγμή της αγκαλιάς για να προσέχει το μωρό...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός λογαριασμός ανήλθε σε 13.280 δολάρια, με τους γονείς, ευτυχώς, να πληρώνουν μόνο 1626 δολάρια, αφου τα υπόλοιπα τα καλύπτει η ασφάλειά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου