Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

Το “κάμπριο ΕΚΑΒ του Πολάκη” – ΦΩΤΟ

Από τις 7:00 το πρωί το πρωί το «Καραβάνι της Υγείας» από το ΕΚΑΒ, βρίσκεται στο δρόμο και θα καταλήξει αργότερα στο υπουργείο Υγείας όπου και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γιατρών, νοσηλευτών και άλλων εργαζομένων στο χώρο της Υγείας.

Την παράσταση στο «καραβάνι της Υγείας» κλέβει το «κάμπριο ΕΚΑΒ του Πολάκη», όπως ονόμασαν το επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Δείτε στις φωτογραφίες το αγροτικό αυτοκίνητο με τις ετικέτες που φέρει επάνω του.







Υπενθυμίζουμε ότι για σήμερα, Πέμπτη, τετράωρη στάση εργασίας, από τις 7:00 έως τις 11:00, για την Αττική, στα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και την Πρόνοια και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια, έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Επίσης, τετράωρη στάση εργασίας, από τις 7:00 έως τις 11:00 έχει προκηρύξει για σήμερα και η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών.

«Το Καραβάνι της Υγείας συνεχίζει τον δρόμο του», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, που ξεκίνησε στις 7:00 από το ΕΚΑΒ, θα περάσει απ' όλα τα κεντρικά νοσοκομεία των Αθηνών και θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας, όπου θα συγκεντρωθούν γιατροί και εργαζόμενοι στο δημόσιο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου