Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Μυρτούς: "Όπως φροντίζουν τα ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ να φροντίσουν και το παιδί μου..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του...
Cyclades24 που επικοινώνησε με την μητέρα της, κ. Μαρία Κοτρώτσου, η Μυρτώ δίνει έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

«Το κράτος είναι ανύπαρκτο», ξεσπάει η κ. Κοτρώτσου.
«Δυστυχώς δεν μας βοηθάει κανείς. Η Μυρτώ έζησε και το κράτος αυτό δεν μπορεί να το παραβλέπει. Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη οφείλουν να φροντίσουν και την Μυρτώ. Αν μη τι άλλο ισότητα».

Η οικογένεια χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για να διαμορφώσει το σπίτι τους στην Αθήνα, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει το άτυχο κορίτσι. Ωστόσο τα χρήματα αυτά δεν φαίνονται πουθενά στον ορίζοντα καθώς η ελληνική πολιτεία δίνει μόνο ένα μικρό επίδομα.
Ακόμα πιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι πάρα την έκταση που είχε πάρει το περιστατικό, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έβαλαν χρήματα στους λογαριασμούς που είχε δώσει στη δημοσιότητα η οικογένεια.

Όσο για την κατάσταση της Μυρτούς, η μητέρα της επισημαίνει ότι παραμένει στάσιμη ενώ οι γιατροί δεν λένε τίποτε γιατί δεν μπορούν να προβλέψουν.

«Η μόνη της αντίδραση είναι ότι κάποιες φορές μας χαμογελάει…», συμπληρώνει η κ. Κοτρώτσο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου