Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Η Λίντσεϊ Λόχαν υποτιμά τους Ελληνες θαμώνες που της τα έσκασαν και μας δείχνει την κατάντια μας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Του Στρατή Μαζίδη

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε το Σάββατο στο κλαμπ που φέρει το όνομά της στην Ιερά Οδό, για να το εγκαινιάσει επίσημα.


Ωστόσο, κακομαθήμενη καθώς είναι αφού της τα έφερε όλα πρίμα η ζωή, δε δίστασε να προσβάλλει και να υποτιμήσει τον κόσμο που της τα έσκασε για να δώσει το "παρών".


Κάποια στιγμή θέλησε να απευθυνθεί σε όσους ήταν εκεί, αλλά επειδή από κάτω γινόταν χαμός, η Λόχαν έχουσα ελάχιστη υπομονή εκνευρίστηκε λέγοντας στο κοινό: «Επιτέλους σκάστε όλοι!» «Εverybody shut the f..k up!».


Το κοινό στο βίντεο ακούγεται περισσότερο να γελάει. Το μόνο πάντως που δεν έκανε, ήταν να αποχωρήσει απαιτώντας πίσω τα χρήματα τα οποία είχε πληρώσει.


Και αυτό είναι το πρόβλημα. Να χρυσοπληρώνεις κάποιον, αυτός να σου φέρεται ως φυρερίσκος δίνοντας εντολή να σκάσεις και εσύ είτε να σκας είτε να γελάς. Να το φιλοξενείς στον τόπο σου και να σε ταπεινώνει.


Συνεπώς μην έχετε καμία απορία γιατί ήμασταν και παραμένουμε ραγιάδες.


Μην εκπλήσεστε καθόλου που,


- ο Ερντογάν ζητά νησιά, Θράκη και Θεσσαλονική


- οι ξένοι μας κατέλαβαν για 99 χρόνια


- τρώμε καρπαζιές από τον καθένα


Μέσα από ένα απλό περιστατικό μια ξένη ηθοποιός μας έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα. Ανέδειξε το ραγιαδισμό και την κατάντια μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου