Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 08, 2016

Ε, όχι δεν θα τους λυπηθώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Συμφωνώ απολύτως με τον πλειστηριασμό και την προσωποκράτηση. Χρωστούσαν το σπίτι κι έπαιρναν και διακοποδάνεια οι έξυπνοι από πάνω για καλή ζωή!!!!!!
ΟΙ άλλοι που στερούνταν τα πάντα, δεν έκαναν διακοπές για να ξεπληρώσουν το δάνειό τους και να στεγάσουν την οικογένειά τους στερώντας της κάποτε και βασικά πράγματα, κατ αυτούς ήταν τα κορόιδα... Τώρα θέλουν και το σπίτι και να τους χαριστούν και τα δάνειά τους!!!!!!! Αυτοί είναι οι μπαταχτσήδες του κερατά.. Είναι άλλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που ήταν σωστοί και έχασαν τις δουλειές τους και βγήκαν έξω από τον προγραμματισμό τους. Αυτοί είναι γνωστοί στην κυβένηση και τους βοηθάει να μη χάσουν το σπίτι τους. Όλοι αυτοί που φωνάζουν και κάνουν τα επεισόδια είναι οι μπαταχτσήδες , οι κακομαθημένοι του κερατά τόσα χρόνια. Ε, όχι δεν θα τους λυπηθώ. Να τους το πάρουν το σπίτι και να μπουν και στη φυλακή, εάν δεν θέλουν να πληρώσουν. Τέλος.

Aναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου