Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

Νονός της Ντραγκέτα συλλαμβάνεται σε ντουλάπα



Γέλια μέχρι δακρύων προκαλεί η στιγμή της σύλληψης ενός νονού της διασημότερης μαφίας στην Καλαβρία (Vid)


Η σύλληψη του 54χρονου Αντόνιο Πέλλε, από τις Ιταλικές Αρχές προκαλεί έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια για τον επικίνδυνο εγκληματία, ο οποίος κρυβόταν πάνω από τη ντουλάπα του γιου του.





Όπως αναφέρει η Corriere ο νονός της Ντραγκέτα είναι ένας απο τους 100 πιο επικίνδυνους φυγόδικους στην Ιταλία. Όταν, όμως, οι καραμπινιέροι εισέβαλαν στο καταφύγιό του, ο ίδιος κρύφτηκε πάνω από μια ντουλάπα.

Ο Πέλλε, αρχηγός της μαφιόζικης φατρίας του Σαν Λούκα διαπιστώθηκε πως είχε διαμορφώσει ένα μικρό κρησφύγετο με δωμάτιο και κουζίνα, στο οποίο είχε πρόσβαση περνώντας πίσω από την ντουλάπα του γιου του.

Η αιφνιδιαστική είσοδος της αστυνομίας τον εμπόδισε να κρυφτεί, με αποτέλεσμα οι καραμπινιέροι να τον εντοπίζουν στο πάνω μέρος της ντουλάπας και να τον συλλαμβάνουν.

O Πέλλε ήταν φυγόδικος τα τελευταία 5 χρόνια και έχει καταδικασθεί σε 20χρονη κάθειρξη, για αδικήματα που αφορούν δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών και όπλων.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις ιταλικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου