Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Ερχονται τα γλυκά που αδυνατίζουν

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Οι επιστήμονες ετοιμάζουν το μεγάλο θαύμα!...Αυτό που περιμένουμε όλοι μια ζωή! Η απόλαυση όχι μόνο δεν θα μας γεμίζει ενοχές και θερμίδες αλλά θα βοηθάει στην καταπολέμηση του λίπους του σώματος. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη,...


Οι επιστήμονες ετοιμάζουν το μεγάλο θαύμα! Αυτό που περιμένουμε όλοι μια ζωή! Η απόλαυση όχι μόνο δεν θα μας γεμίζει ενοχές και θερμίδες αλλά θα βοηθάει στην καταπολέμηση του λίπους του σώματος. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η οποία μιμείται τη γεύση και τη δομή του λίπους και θα αξιοποιηθεί στην παρασκευή γλυκών χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα, η γεύση αλλά ούτε και η υφή του προϊόντος.

Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Heriot -Watt και το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου δημιούργησε αυτές τις πρωτεΐνες. Εκτιμάται ότι τα νέα προϊόντα χαμηλών λιπαρών με την τεχνική της υποκατάστασης του λίπους με πρωτεΐνες θα φτάσουν στο ράφι του σούπερμαρκετ σε δυο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου