Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2016

ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Ο ΓΙΟΣ του υπουργού της χούντας Μίχαλου θα "ράψει" το Σύνταγμα του ΣΥΡΙΖΑ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.


Με την επιτροπή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία θα αναλάβει τη διεξαγωγή εθνικού διαλόγου πριν την κοινοβουλευτική διαδικασία, ανακοινώθηκε ότι θα... συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες συντονιστής της επιτροπής θα είναι ο κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, Μιχάλης Σπουρδαλάκης και θα συμμετέχουν:

Από τον ακαδημαϊκό χώρο:
Ιωάννης Γκόλιας, Πρύτανης ΕΜΠ
Αθανάσιος Δημόπουλος, Πρύτανης ΕΚΠΑ
Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής ΕΚΠΑ
Νίκος Μουζέλας, Ομότιμος Καθηγητής LSE
Πέτρος Παραράς, Ομότιμος Καθηγητής ΔΠΘ, πρώην αντιπρόεδρος ΣτΕ

Από τον επιχειρηματικό χώρο:
Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Αναστάσιος Τζήκας, Πρόεδρος ΔΕΘ
Από τον χώρο της τέχνης: Γιώργος Κιμούλης, ηθοποιός.

H σημειολογία των ονομάτων έχει πάντως το ενδιαφέρον της: Εκτόςαπό τον κ. Κιμούλη που έχει σαφή κομματική προτίμηση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεχωρίζει ο κ. Μίχαλος όχι μόνο γιατί διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπ. Οικονομικών στην κυβέρνηση Καραμανλή μετά το 2004. Αλλά κυρίως γιατί προωθήθηκε στα δημόσια πράγματα ως γιος του υπουργού της χούντας Χρήστου Μίχαλου.


Ο Χρ. Μίχαλος ήταν "υπουργός" του Γ. Παπαδόπουλου όπως ήταν και οΣωτήρης Αγαπητίδης, πεθερός του Γ. Αλογοσκούφη (πατέρας της συζύγου του Δίκας Αγαπητίδη). Μέσω αυτής της γνωριμίας και στενής πολιτικής και οικογενειακής φιλίας του χουντικού παρελθόντος, ο κ. Αλογοσκούφης τον διόρισε γενικό γραμματέα στο υπουργείο του, βοηθώντας τον έτσι να αναλάβει κρατικό αξίωμα για να φτάσει σήμερα να μετέχει επί ΣΥΡΙΖΑ και στην επιτροπή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, εν μέσω πολλών επικρίσεων για την παρατηρούμενη έλειψη σεβασμού προς την συνταγματική τάξη...




Από το "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου