Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 08, 2016

...είτε ο μακαρίτης ήταν πολύ σεμνός και απέφευγε την όποια δημοσιότητα είτε ότι υπήρξε στην πολυτάραχη ζωή του... αόρατος


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nikos Roussis


Από την στιγμή που ο Dimitris Plubis παρενέβη, ως έχων αναφαίρετο δικαίωμα, και διόρθωσε το σχετικό μου πόστ, λέγοντας ότι ο εικονιζόμενος στην φωτό δεν είναι ο πατέρας του Τσίπρα αλλά ο Διομήδης Αγγελόπουλος,υφυπουργός της Χούντας,έχω οργώσει το...
γκούγκλ και ψάχνω επί ματαίω ΜΙΑ φωτογραφία του μακαρίτη, για να κάνω τις απαραίτητες οπτικές συγκρίσεις.
Παρόλο το "ψάξιμο" δεν βρήκα και σκέφθηκα ότι είτε ο μακαρίτης ήταν πολύ σεμνός και απέφευγε την όποια δημοσιότητα είτε ότι υπήρξε στην πολυτάραχη ζωή του... αόρατος.
Για να μην οδηγηθούμε σε πληρες αδιέξοδο,θα παρακαλούσα "εθελοντές" από τους φίλους μου δω μέσα, να ψάξουν κι' ενδεχομένως να βρούν και να κοινοποιήσουν ΜΙΑ φωτογραφία του εκλειπόντος, είτε αυτή προέρχεται από το Δελτίο Ταυτότητας του, είτε βρίσκεται στο μνήμα που αναπαεύεται η ψυχούλα του είτε, τέλος, βρίσκεται σε περίοπτη θέση, στο πατρικό σπίτι της μανούλας του πρωθυπουργού στην Αρτα.
Βοηθάτε, ν' αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια και η τρωθείσα μνήμη του εκλειπόντος που, σύμφωνα με τον υιό του, υπήρξε και αγωνιστής εθνικής αντίστασης, φυλακίσθηκε, δικάσθηκε και καταδικάστηκε αλλά, δυστυχώς, δεν υπήρξαν επίσημα στοιχεία που να το πιστοποιούν.
Σας παρακαλώ, θα με υποχρεώσετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου