Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη ανατροπή στο κανάλι Σαββίδη: Αυτό είναι το πρόσωπο που το αναλαμβάνει!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...post-feature-imageΤο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται να αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη σύμφωνα με πληροφορίες απο το τηλεοπτικό ρεπορταζ που εξασφάλισε το tilegrafima.gr.

Γιάννης Μιχελάκης και Κώστας Αρβανίτης σύμφωνα με το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη δεν πρόκειται να συνεργαστούν με το νέο κανάλι αφού ο νέος ιδιοκτήτης δεν επιθυμεί παρεμβάσεις από την κυβέρνηση αλλά ούτε και από το περιβάλλον Σαμαρά.

Τις τελευταιες μέρες η δημοσιογράφος έχει δεχθεί αρκετές κλήσεις στο τηλέφωνο της για να επιβεβαιώσει την είδηση αλλα η ίδια βρισκόμενη στο εξωτερικό αποφεύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις που ενδεχομένως θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση.
Η ίδια πάντως προσφάτως είχε συναντηθεί και με τον περιβάλλον Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσει μαζί του την επιθυμία των μετόχων του σταθμού σταρ να επιστρέψει στο κανάλι που υπηρέτησε πανω απο 20 χρόνια.
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου