Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2016

Μικροσκοπική Βραζιλιάνα βγάζει νοκ-άουτ μυώδη άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ (βίντεο)



Όλα ξεκίνησαν όταν στο νυχτερινό κέντρο La Musique, ένας γεροδεμένος θαμώνας θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τα ποτά και την ποιότητα τους. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και άνδρες του κλαμπ έβγαλαν έξω με τη βία τον διαμαρτυρόμενο άνδρα.

Ο θερμόαιμος θαμώνας δεν ανέχτηκε αυτή την προσβολή και περίμενε έξω από το κλαμπ να σχολάσει για να «ξεκαθαρίσει» με εκείνους που τον πέταξαν έξω. Όταν έκλεισε το κλαμπ είχε πλέον ξημερώσει.

Ο μυώδης άνδρας πλησίαζε τους εργαζόμενους που έβγαιναν, τους έβριζε και τους απειλούσε. Είχε βγάλει και το πουκάμισο του και διαγράφονταν οι μύες στο τεράστιο κορμί του. Κουβέντα στην κουβέντα επιτέθηκε και σε δυο σερβιτόρες του κλαμπ.

Έκανε το λάθος να θεωρήσει ότι με τον όγκο του θα τις εκφοβίσει. Και πράγματι είναι ο διπλάσιος από αυτές. Όμως η μικρόσωμη μελαχρινή, φαίνεται ότι δεν φοβήθηκε. Τον κράτησε σφιχτά από τη μέση, κατάφερε να τον ρίξει κάτω και μετά με το ένα πόδι της τον ακινητοποίησε.
Μάταια ο θηριώδης άνδρας προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τη λαβή της μικρόσωμης βραζιλιάνας, ώσπου στο τέλος εκείνη τον αφήνει να ανασάνει όταν πια έφτασε κόσμος στο σημείο. Ντροπιασμένος ο νταής έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου