Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2016

...στο ταχύπλοο-φονιάς, για να καταλάβει ότι, στο σκάφος δεν επέβαιναν ο Λυκουρέζος και οι άλλες οι κωλόγριες, αλλά δύο νεαρής ηλικίας άτομα, για τα οποία και έγινε όλος αυτός ο κακός χαμός, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παρουσία τους στο ταχύπλοο και "διαλύσουν" κυβερνητικές οικογένειες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis

Ελλειπα όλο το πρωί από το σπίτι για "δουλειές" και μόλις συνδέθηκα, βρήκα μήνυμα, στο ινποξ, από καλή μου φιλη, που παρακολουθεί αυτά που γράφω και δεν τα ξεχνάει, με το παρακάτω λίνκ και την σημείωση "είσαι χρόνια μπροστά"!
Προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού της φίλης και επειδή εγώ ...βαριέμαι, ας βρεί κάποιος και ας διαφωτίσει και τα μονίμως αντιδραστικά συριζοκαριόλια, τι ακριβώς έγραψα, τις επόμενες μέρες μετά το φονικό της Αίγινας.
Καθόσον το δικό μου το DNA δεν χρειάζονταν εξέταση DNA των...επιβαινόντων στο ταχύπλοο-φονιάς, για να καταλάβει ότι, στο σκάφος δεν επέβαιναν ο Λυκουρέζος και οι άλλες οι κωλόγριες, αλλά δύο νεαρής ηλικίας άτομα, για τα οποία και έγινε όλος αυτός ο κακός χαμός, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η παρουσία τους στο ταχύπλοο και "διαλύσουν" κυβερνητικές οικογένειες.
Που θα πάει, σιγά-σιγά, ή θα ξυπνήσει και ο Κούγιας ή θα ....ζητήσει περισσότερα.


Σχετικό: Εξωγήινος ήταν ο φονιάς; Ο Δρίτσας δεν θα κάνει δήλωση; ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την τραγωδία της Αίγινας! Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου... Οι συγγενείς των δολοφονημένων αν περιμένουν τη "δικαιοσύνη" των αναδρομικών... σε καμιά 200ρια χρόνια θα δουν φως στο τούνελ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου