Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2016

ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ...για να είμαστε μέσα στα πράγματα και στα πολιτικά γεγονότα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis


Είμαι πλέον βέβαιος
Θα πρέπει να κόψουμε εφεξής τον προσδιορισμό "Συριζόπανα" για κάθε έναν-μία απ' αυτήν την μεταλλαγμένη συριζοφουφιανοκολώφαρα.
Νομίζω ότι, στις καθημερινές μας αναφορές σ' αυτόν τον χυλό, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τον...
περισσότερο δόκιμο όρο
ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΕΜΕΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
...για να είμαστε μέσα στα πράγματα και στα πολιτικά γεγονότα


Nikos Roussis


Καιρό τώρα, μου βρώμαγε "συριζίλα", αυτός ο "διαδικτυακός φίλος" Νikos Angelidis που, εξ' όσων διαπίστωσα, εξαργύρωσε μια χαρά τον "αγώνα" του, μαζί με τ' άλλα συριζόπανα που βολευθηκαν , για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Χθες, εντελώς τυχαία, έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση του, με την οποία απευθύνονταν σ' αυτούς που τον "απαπάνε", τους ευχαριστούσε, λέει, για την υποστήριξη τους να είναι αυτός ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και στο τέλος αυτής της μελό αναρτησης, ανέφερε ότι "ο αγώνας θα συνεχισθεί και θα νικήσουμε"
...και από κάτω διάφορες συριζόφατσες επικροτούσαν λέγοντας ότι, είναι μαζί του σ' αυτόν τον αγώνα, ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός και ότι στο τέλος θα νικησουν.
Ερώτησα, ο αφελής, ΠΟΙΟΙ είσαστε εσείς ρε παιδιά και ΠΟΙΟΥΣ θα νικήσετε και προκάλεσα τον "αρχηγό" αυτής της αγωνιστικής εκστρατείας, να μου πεί "αν είναι ή όχι με τον Σύριζα" η αν ορθώς έχω καταλάβει ότι "είναι ένα μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος"
Επί της ουσίας δεν απάντησε (τι νάλεγε ο δυστυχής) αλλά με επέπληξε διότι δεν ξέρω τους "αγώνες" του και τις μάχες που έχει δώσει και δίνει, όπως είπε, για τα "ιδεώδη" του.
Δήλωσε, μάλιστα, ότι είναι ...Μαρξιστής.
Εγώ, πάλι, μπαίνοντας στο προφίλ του, για να εντοπίσω τα ...ιδεώδη του,΄διαπίστωσα ότι είναι ένας χουλιγκάνος της ΑΕΚ, ότι εργάζεται και τα παίρνει και από την aek live, ότι δουλεύει για την ΕΡΤ και ότι ο "αγώνας" για τον οποίο κόπτονταν θα πρέπει, κρίνοντας από τις πολλές φωτογραφίες, να αφορούσε την ενεργό συμμετοχή του στις κερκίδες των γηπέδων, όταν αγωνίζονταν η ΑΕΚ!
Στον μετέπειτα διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξυ μας, επιβεβαιώθηκα ότι πρόκειται για έναν συριζόπουστα, που αντιμάχεται τους επικριτές του με το επιχείρημα"ότι είναι μπαγλαμάδες και γράφουν παπαριές από το Στρασβούργο", "ότι έχει ψάξει και γνωρίζει το ποιόν τους", "ότι όποιοι δεν είναι μαζί τους, είναι με τους άλλους" και ένα σωρό άλλες φράσεις της νεο-συριζαϊκής διαλέκτου.
Μάζεψα τα βρεγμένα μου και αποχώρησα από την συζήτηση αλλά σήμερα το πρωϊ, καυλωμένος πλέον από τα χθεσινά και έχοντας μάθει και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για την πάρτη του, τον αναζήτησα στο φβ και δεν τον...βρήκα.
Αυτός ο "Μαρξιστής", αυτός ο "αγωνιστής", αυτός ο " χουλιγκάνος Αεκτζής", αυτός ο άνθρωπος ...αυτός, με είχε διαγράψει από διαδικτυακό του φίλο και όπως όλες οι συριζοπουτάνες, την είχε κοπανήσει.
Γιατί τον αναζήτησα?
Μα για να του πώ ότι, μετά την απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ, να παρουσιάσει γυναίκα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αυτός θα πρέπει να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου, να αρχίσει να προβαρει μίνι φούστες και ξέκωλα φορεματάκια, να μεγαλώσει τα βυζάκια του με σιλικόνη, για να συμμετάσχει επί ίσοις όροις στον ανταγωνισμό.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου