Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Σοκαριστικό βίντεο! Άγριο ξύλο ανάμεσα σε πιτσιρίκια - Ζητωκραύγαζαν οι μεγάλοι αντί να τα χωρίσουν

Σοκαριστικό βίντεο! Άγριο ξύλο ανάμεσα σε πιτσιρίκια - Ζητωκραύγαζαν οι μεγάλοι αντί να τα χωρίσουν Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σοκάρουν οι εικόνες από το άγριο ξύλο ανάμεσα σε δύο πιτσιρίκια ενώ οι ενήλικες που βρίσκονται στο σημείο ζητωκραυγάζουν αντί να τα
χωρίσουν.

Τα δύο αγοράκια γρονθοκοπούν το ένα το άλλο ενώ κλαίνε και έχουν ματώσει. Τα ανάγκασαν ενήλικες να παλέψουν μεταξύ τους, ενθαρρύνοντας μάλιστα τις γροθιές.

Στο σοκαριστικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας φαίνονται οι μεγάλοι να σπρώχνουν τα πιτσιρίκια που δεν πρέπει να είναι πάνω από 6-7 ετών να παλέψουν.

Επευφημούν μάλιστα το παιδί που έχουν επιλέξει να στηρίξουν καθώς εξελίσσεται ο καβγάς, ενώ ξανασηκώνουν για να στείλουν στην "αρένα" όποιο παιδί πέφτει κάτω.

Αφότου το βίντεο έγινε viral οι αρχές ψάχνουν τους πρωταγωνιστές του περιστατικού που πιστεύεται ότι διαδραματίστηκε στην Κιργιζία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου