Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2016

Βγήκαν πάλι στο σεργιάνι τα τρομοκρατημένα αλλά και τρομολάγνα μολύβια και μικρόφωνα!

700_870e57cdbd8e6305dc00fbfb0b04895dRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στοχος τους,για μια ακομα φορα,να τρομοκρατησουν τον κοσμο για να παραμενει παγωμενος,στις κατατοπους αλητειες και εγκληματα που κανουν τα διεθνη αιματοβαμμενα κορακια της συμφορας και οι κατα τοπους δουλοι τους.

π.χ στην Ελλαδα,τα τουρανομογγολικα αποβλητα που αυτοονοματιζονται ως πολιτικοι,σε συνεργασια με τα αντιστοιχα της Ευρωπαικης συμμοριας,ετοιμαζουν πισω απο τις πλατες των Ελληνων,καινουργια εγκληματα.

Οι Ελληνες δεν πρεπει να καταλαβουν τι κανουν οι συμμοριτες.

Το ιδιο και σε αλλα μερη της Δυσης.

Αρα! Σκορπαμε λιγο μελλοντικο θανατο,βγαζουμε και κανενα γερακι να φαμφαρονιζει,το πασαλειβουμε και με λιγες κραυγες απο τα δουλακια του,αγνοουμε παντελως το γεγονος οτι <<οι αλλοι>>δεν εχουν σκοπο να γινουν ηλιθιοι σαν αυτους και απλα στελνουν μυνηματα ανωτερωτητας και ανωτερας δυναμης,αγνοουν γενικως τα πραγματα και δημιουργουν δια της βιας και χωρις λογο καταστασεις μαυρες,σαν την μουρη τους,γιατι ψυχη δεν εχουν τα υβριδια,κι ας μουγγαθηκαν οι βιογεννετιστες.

Να επαναλαβουμε λιγο ποιο παραστατικα.Αν η Ρωσσια ριξει πυρινικη βομβα,εχει την δυνατοτητα με αυτην να σημαδέψει τρομοκρατημενο κουνουπι εν πτησει στο κεφαλι.

Κι επειδη ειναι υπευθυνοι ανθρωποι και οχι γελοιοι φανφαρονοι,ουτε ενδιαφερονται να τους φοβαται κανενας,αλλα απλως να τους σεβονται.

Αν θα γινει κατι,θα γινει απολυτως τοπικα και δη στην Αμερικη,και σε περιορισμενο βαθμο.Θα κουτουλανε οι συμβατικες τους βομβες,μονο τα ξεροκεφαλα τερατα και κανεναν αλλον.

Οχι τιποτε αλλο,για να μετρησουν το μεγεθος της ξεροκεφαλιας τους.

Αυτα που θα παραθεσω,τα ειχα καταλαβει εδω και πολυ καιρο,χαιρομαι μονο που βγηκαν στην φορα,για να καταλαβουμε επι τελους,οτι η NWO is over.

Το γραφω στα αγγλικα,οχι για να καταλαβουν οι ανθρωποι,αλλα τα ανθρωπομορφα κτηνη που ξερουν μονο αυτην την γλωσσα να μιλανε.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έτοιμη η Ρωσία να νεκρώσει ολόκληρο το ΝΑΤΟϊκό και τουρκικό δίκτυο επικοινωνιών εξαπολύοντας άνευ προηγουμένου επίθεση – Σοκ στην Άγκυρα (εικόνες)

Αποκάλυψη σοκ: Ο Β.Πούτιν έχει στα χέρια του θανάσιμο όπλο ακτίνων θανάτου TESLA!


Ο συνδιασμος αυτος,ειναι ποιο θανασιμος απο ενα εκατονταπλασιο πυρινικο οπλοστασιο της Αμερικης.

Αν μπορεις να παραλυεις τα οπλα του αλλου,αλλα και καθε ειδους οχημα,και να τους αφοπλιζεις ουσιαστικα,μετα παραδινονται ακομα και αν τους απειλεις με νεροπιστολα,η περιστροφα αναπτηρες.

Δεν συνηθιζω να το κανω και ζητω συγνωμη,αλλα επιτελους!

Καποια πραγματα φαινονται απο μακρυα!

Σας βεβαιωνω οτι γνωριζω,οτι δεν με ξερει ουτε η μανα μου,ουτε επιδιωκω να με μαθει.Αλλα ελεος πια!


Ιωαννα Βαφειαδου


triklopodia.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου