Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

Ο γιος της επανήλθε στη ζωή μετά από ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα, αμέσως μετά της είπε ότι συνάντησε τα «άλλα δύο παιδιά» της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το 1997, η Julie Kemp είχε φύγει από την εκκλησία και πήγαινε με το σύζυγό της Andy και τον 8χρονο γιο τους στο Λονδίνο, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα. Η τραγωδία ήταν διπλή, αφού πατέρας και γιος πέθαναν ακαριαία.

Το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί ολοσχερώς, έτσι οι διασώστες δεν είχαν ιδέα ότι ο Landon ήταν ακόμα στο αυτοκίνητο. Αλλά μόλις είδαν ένα πεταμένο παπούτσι, συνειδητοποίησαν ότι ένα παιδί ήταν κάπου εκεί μέσα. Όταν τράβηξαν το σώμα του Landon από το πίσω μέρος του οχήματος, συνειδητοποίησαν ότι ήταν άψυχο. Με την τρίτη προσπάθεια, όμως, κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Οι γιατροί στο Ιατρικό Κέντρο της Βόρεια Καρολίνα είπαν στη Julie ότι πιθανότατα δεν θα επιβιώσει, αλλά μετά από δύο εβδομάδες που ήταν σε κώμα, ο Landon ως εκ θαύματος ξύπνησε. Όλοι ήταν συγκλονισμένοι όταν ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε ίχνος βλάβης στον εγκέφαλό του.

Αντ’ αυτού, ο Landon είχε την πιο απίστευτη ιστορία να πει για την εμπειρία του από τη μετά θάνατον ζωή.

Η Julie φοβόταν να πει στο γιο της ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει, αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν ο Landon της είπε, “τον είδα στον ουρανό.”

Ο Landon υποστηρίζει, επίσης, ότι είδε το φίλο του Andy ο οποίος είχε φύγει περίπου ένα μήνα πριν αυτόν, επίσης, από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και το γιο του φίλου του που είχε, επίσης, πεθάνει την ίδια μέρα μαζί του. “Ποτέ δεν ανταλλάξαμε κουβέντα, απλά στεκόμασταν εκεί,” αφηγήθηκε ο Landon.



>
Αλλά το πιο απίστευτο μέρος της ιστορίας του Landon είναι όταν κοίταξε τη μητέρα του και της είπε, “Με την ευκαιρία, ξέχασα να σας πω. Είδα και τα άλλα δύο παιδιά σας.”

Στην αρχή, η Julie δεν είχε ιδέα για ποιο πράγμα μιλούσε ο γιος της. Τότε κατάλαβε τι εννοούσε…

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε τη συναρπαστική ιστορία του Landon για τη μετά θάνατον ζωή του.



Όταν έβλεπα το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση, τα έβαζα με το Θεό. Γιατί δεν έστειλε αγγέλους να μας προστατεύσουν;” λέει η μητέρα.

Μετά από δύο βδομάδες, ο μικρός ξύπνησε από το κώμα, ανέφερε ότι είδε τον πατέρα του στον παράδεισο μαζί με τους φίλους του. Είδε, επίσης, και τα δυο του αδέρφια. Η μητέρα του είχε δύο αποβολές πριν να φέρει στον κόσμο τον Landon, κάτι που δεν του είχε αναφέρει, όμως, ποτέ πριν.

“Δεν μιλούσαμε, καθόμασταν όλοι μαζί, απλά ήξερα ποιοι ήταν. Όσοι πηγαίνουν στον παράδεισο, ξέρουν από που προέρχονται, ποιοι είναι οι συγγενείς τους,” λέει ο Landon.

Τρεις φορές έπεσε σε κώμα, και η κάθε φορά ήταν διαφορετική. Την τρίτη, όμως, είπε ότι είδε το Χριστό.

“Ο Χριστός με πλησίασε και μου είπε να πάω πίσω στη γη, να γίνω καλός χριστιανός και να μεταδώσω αυτό το μήνυμα και στους υπόλοιπους,” συμπληρώνει ο Landon.

Η Julie και ο Landon μοιράζονται σήμερα την ιστορία τους για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους που παλεύουν για την υγεία τους, να τους μεταδώσουν την ελπίδα και την πίστη.

“Μπορεί το 1997 να αναρωτιόμουν πού ήταν ο Χριστός και γιατί δεν έστειλε έναν άγγελο να μας προστατεύσει, αλλά μετά κατάλαβα ότι στο μέρος που ήταν ο γιος μου ήταν γεμάτο αγγέλους. Ο γιος μου συνέχεια λέει στους άλλους να πιστεύουν στο θεό και ότι ο παράδεισος υπάρχει. Το ξέρει ότι υπάρχει. Αφού έχει πάει εκεί,” λέει η μητέρα.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου