Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

Βρήκε «αποφλοιωμένο» ποντικό(;) σε χυμό ντομάτας! Δείτε τι είπε η κυρία Ρούλα Ευστρατίου για το σοκ που έπαθε


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...post-feature-image

Εφιάλτης στην κουζίνα. Με αυτό τον …συμπυκνωμένο τίτλο η κυρία Ρούλα Ευστρατίου, περιγράφει το σοκ που υπέστη όταν επιχείρησε το πρωί να ανοίξει το κουτί με το συμπυκνωμένο χυμό τομάτας για να μαγειρέψει.

Έκοψε όπως συνήθιζε την άκρη της χάρτινης συσκευασίας για να κρατήσει τον υπόλοιπο συμπυκνωμένο χυμό στο ψυγείο, αλλά κατά παράδοξο τρόπο… χυμός δεν έπεφτε καθόλου στην κατσαρόλα.

Σαν κάτι να δυσκόλευε τη ροή του τοματοχυμού. Αποφάσισε λοιπόν με ένα μαχαίρι να ανοίξει τη συσκευασία για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε ήταν που υπέστη το πρώτο σοκ!

Από μέσα βγήκε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας που έμοιαζε με πανσέτα. Μια πιο προσεκτική ματιά ωστόσο την έκανε κυριολεκτικά να ανατριχιάσει. Είχε πλέον την πεποίθηση ότι αυτό το κομμάτι κρέας που κρατούσε, ήταν ένας …αποφλοιωμένος ποντικός που αν δεν το πρόσεχε ίσως και να κατέληγε στην κατσαρόλα της!!!

Αμέσως ειδοποίησε την εταιρία για το απίστευτο αυτό περιστατικό και όπως είπε στο star.gr είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε νομικό μέσο ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο γιατί, όπως πιστεύει, προφανώς δεν τηρούνται όλοι κανόνες ασφαλείας της εταιρίας για την προστασία του καταναλωτή.

Όσο για το… κρέας κράτησε και η ίδια ένα κομμάτι για να το παραδώσει σε ειδικό εργαστήριο ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται πράγματι για… αποφλοιωμένο ποντίκι!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου