Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2016

Αστρικές σεξουαλικές σχέσεις. Ναι, μπορείτε πραγματικά να κάνετε σεξ έξω από το σώμα σας



Η αστρική προβολή είναι κάτι πραγματικό. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει. Το αστρικό σεξ είναι επίσης κάτι πραγματικό και πάει χέρι με χέρι με την αστρική προβολή, γνωστή και ως OBE ή εξωσωματικές εμπειρίες. Είναι απλά μία από τις λιγότερες συζητημένες όψεις της.

Για εσάς που μπορεί να μην ξέρετε, η αστρική προβολή είναι η ικανότητα να αφήνετε την ψυχή σας συνειδητά να φύγει από το σώμα σας. Οπωσδήποτε ο καθένας μπορεί να κάνει αστρική προβολή κατά βούληση, αλλά απαιτεί λίγη έρευνα, πρακτική, επιμονή και ανοιχτομυαλιά. Έτσι όπως μαθαίνετε να περπατάτε, να κολυμπάτε ή να κάνετε ποδήλατο. Η αστρική προβολή είναι ακόμα μία δεξιότητα που πρέπει να την εξασκήσετε για να την μάθετε.

Κάθε βράδυ ενώ κοιμόμαστε, το αστρικό μας σώμα είναι έξω από το υλικό μας σώμα. Απλά δεν έχουμε συνειδητή επίγνωση αυτού του γεγονότος. Η αστρική προβολή είναι απλά η ικανότητα να μένουμε συνειδητά ξύπνιοι όσο το σώμα μας ξεκουράζεται. Ενώ βρίσκεστε έξω από το σώμα, γνωρίζετε το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είμαστε σε μία άλλη διάσταση κάθε βράδυ ενώ κοιμόμαστε.

Θα συνειδητοποιήσετε επίσης ότι μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο σώμα σας χωρίς πρόβλημα. Το αστρικό σας σώμα συνδέεται ενεργειακά με το υλικό σας σώμα με μια ασημένια χορδή (κάποιες φορές μπορείτε να την δείτε, ενώ άλλες όχι), κάτι που εξασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να γυρίσετε πίσω. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιο εύκολο να επιστρέψετε στο σώμα σας, από το να παραμείνετε έξω από αυτό.

Για αυτό και άσχετα από τι έχετε ακούσει από προληπτικούς ή θρησκευόμενους τύπους, είναι απόλυτα μη επικίνδυνο να εξασκείτε την αστρική προβολή. Δεν κινδυνεύετε να πεθάνετε, να αρρωστήσετε ή να σας κατέχει κάποια άλλη οντότητα. Για αυτό μην ανησυχείτε.

Αν θέλετε να μάθετε παραπάνω πράγματα για το πώς να βγείτε από το σώμα σας, δείτε το βίντεο που ακολουθεί.



Η αστρική προβολή είναι κάτι απόλυτα απίστευτο για να κάνει κάποιος. Είναι επίσης κάτι απεριόριστο. Μπορείτε να κάνετε ό,τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό σας. Μπορείτε να πετάξετε γύρω από τον κόσμο και να παρακολουθήσετε κρυφά τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορείτε να δείτε τις πυραμίδες χωρίς άδεια ή περιμένοντας στην ουρά. Μπορείτε να εξερευνήσετε τον ωκεανό, να πάτε στο πιο ψηλό βουνό ή να πετάξετε πάνω από το αγαπημένο σας πάρκο. Είναι απίστευτο!

Και ναι, το σεξ είναι οπωσδήποτε ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αλλά όχι, δεν είναι σαν το σωματικό σεξ. Το σωματικό σεξ βασίζεται στη διείσδυση και έχει πολλούς περιορισμούς. Στο αστρικό βασίλειο δεν έχετε βαρύτητα να σας συγκρατεί. Δεν έχετε ώμους και πόδια να μπλέκονται στο δρόμο σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή εγκυμοσύνη.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα αισθάνεστε κοινωνικά άβολα ή ότι θα έχετε κρυμμένες ατζέντες, επειδή μπορείτε να νιώσετε ο ένας τον άλλον βαθιά μέχρι μέσα στον πυρήνα της ύπαρξής σας. Είναι ένα ανακάτεμα ψυχών, μέχρι ένα βαθμό, κάτι ισχυρό και παθιασμένο για να κάνει κάποιος. Και για αυτό τονίζω ότι αυτό δεν πρέπει να το πάρει κάποιος ελαφριά. Όπως και με το κανονικό σεξ, και γενικά οτιδήποτε ευχάριστο, αυτό μπορεί να είναι εθιστικό. (μας αρέσει ως άνθρωποι να δραπετεύουμε)

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι είναι το αστρικό σεξ και πώς να το βιώσετε κοιτάξτε το βίντεο που ακολουθεί από τον ειδικό στην αστρική προβολή και υπνοθεραπευτή Steve G Jones


Μετάφραση: awakengr.com via thespiritscience.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου