Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Καταγγελία Μαρινόπουλου από την Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΜαρινόπουλοςΗ Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου καταγγέλλει την εργοδοσία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, η οποία, όπως υποστηρίζει, ζητά από τους εργαζόμενους στην εταιρεία να υπογράψουν έγγραφη δήλωση ότι συμφωνούν με τα σχέδια της εργοδοσίας.

Σε ανακοίνωση της Ενωσης αναφέρεται:

"Συγκεκριμένα η έγγραφη δήλωση που έχει συντάξει η εργοδοσία, αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει γνώση των διατάξεων όρων και προϋποθέσεων της συμφωνίας εξυγίανσης και ανεπιφυλάκτως συναινούν ως προς το περιεχόμενο αυτής αλλά και τους ειδικότερους όρους που τους αφορούν!

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν γνωρίζουν ούτε τι αναφέρει το κείμενο της συμφωνίας μεταξύ δυο επιχειρηματικών ομίλων, ούτε είχαν μέχρι τώρα οποιαδήποτε ενημέρωση για τη δουλειά τους και το μεροκάματο τους.

Η μέχρι τώρα εμπειρία και στον κλάδο αλλά και από άλλους κλάδους στους οποίους οι επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει σε ¨εξυγίανση¨, αποδεικνύει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στις πλάτες των εργαζομένων δηλαδή και με μειώσεις μισθών και με κατάργηση δικαιωμάτων και με μαζικές απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να υπογράψουν, ούτε να συναινέσουν σε κανένα νομικό παιχνίδι!

Καλούμε την εργοδοσία να αποσύρει τώρα το κατάπτυστο αυτό κείμενο.

Καλούμε τα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία να καταγγείλουν αυτήν την απαράδεκτη μεθόδευση της εργοδοσίας και να απαιτήσουν να αποσυρθεί τώρα αυτό το κατάπτυστο έγγραφο", καταλήγει η ανακοίνωση της Ενωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου