Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

«Νοίκιαζε» νεογέννητα για να ζητιανεύει στους δρόμους [σοκαριστικο βίντεο-ντοκουμέντο]Μητέρες τα προσέφεραν για λίγα χρήματα…Μια σοβαρή υπόθεση αποκαλύφθηκε στηΝιγηρία με μια γυναίκα που όπως αποδείχθηκε είχε «νοικιάσει» τρία μωρά από γυναίκες που μόλις είχαν γεννήσει με σκοπό να ζητιανέψει στους δρόμους.

Η γυναίκα αρχικά αντιμετωπιζόταν ως επαίτης με πρόφαση ότι θέλει χρήματα για να δώσει φαγητό και να πάρει ρούχα στα μωρά της. Υποστήριζε ότι ήταν άπορη και ζητούσε ελεημοσύνη και φιλανθρωπικές δωρεές για την οικογένειά της. Ωστόσο κάποια στιγμή, περαστικοί που περνούσαν από το σημείο διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που είχε μαζί της κάθε φορά δεν έμοιαζαν μεταξύ τους και υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει.


Μετά από έρευνα των αρχών αποκαλύφθηκε ότι η επαίτης ερχόταν σε επικοινωνία με άλλες γυναίκες που βρίσκονταν σε νοσοκομεία και μόλις είχαν γεννήσει και «νοίκιαζε» τα μωρά έχοντας δημιουργήσει μια κανονική επιχείρηση.

Πήγαινε λοιπόν στα νοσοκομεία και μέσω γνωριμιών ερχόταν σε επαφή με γυναίκες που ήταν πρόθυμες να δώσουν τα παιδιά τους για κάποια χρήματα, «νοικιάζοντας» τα για μία ή περισσότερες μέρες. Αυτό που ήθελε κυρίως ήταν να είναι πολύ μικρά σε ηλικία για να κάνει ακόμη πιο δραματική την κατάστασή της και να προκαλέσει τον οίκτο.

Τα μωρά έμεναν για ώρες ατάιστα και χωρίς φροντίδα στα χέρια της γυναίκας που τα έβαζε στο δρόμο σαν θέαμα με σκοπό να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορούσε.

Στο τέλος της ημέρας μάζευε τα λεφτά που είχε εισπράξει και τα μοιραζόταν με τις μητέρες οι οποίες είχαν νοικιάσει τα μωρά τους. Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα και συνεχίζει την έρευνα για να εντοπιστούν τυχόν περισσότερα μέλη του κυκλώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου