Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2016

Ασφαλτόστρωσαν τον δρόμο και άφησαν τον στύλο της ΔΕΗ στη μέση! (φωτο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...koi-dromos-platygiali-agiosdimitrios1

Αρχικά απορία και στη συνέχεια εκνευρισμός είναι τα φυσιολογικά συναισθήματα που δημιουργούνται σε οδηγούς αλλά και επιβάτες πάσης φύσεως οχημάτων που διέρχονται από τον νέο δρόμο Πλατυγιάλι – Άγιος Δημήτριος (σύνδεση Πλατυγιαλιού με Ιόνια) , σχετικά κοντά στην Κατοχή, στη μέση του ρεύματος προς Αστακό.
Ο δρόμος πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκε όμως όπως φαίνεται, σε μια χώρα όπου σχεδόν όλα λειτουργούν ανάποδα, το δίκτυο της ΔΕΗ *(ΔΕΔΔΗΕ) δεν μεταφέρθηκε. Το φυσιολογικό θα ήταν βέβαια, να μεταφερθούν πρώτα τα κοινωφελή δίκτυα και στη συνέχεια να γίνει η ασφαλτόστρωση-διαγράμμιση κλπ.
Ετσι, περίπου πέντε μέτρα μέσα στον νέο δρόμο, υψώνεται ο στύλος μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και μερικές κορδέλες προειδοποιούν τους διερχόμενους οδηγούς. Αναγνώστες του agriniopress.gr επισημαίνουν πως ειδικά τη νύχτα, αφού δεν υπάρχει φωτισμός, ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πολύ μεγάλος, αφού πρόκειται για δρόμο όπου αναπτύσσονται ταχύτητες.
Το γεγονός έτι ο στύλος βρίσκεται μετά από μια δεξιά στροφή, τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Σχετικές φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο και όπως είναι φυσιολογικό υπάρχουν οργισμένες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί από χρήστες του faacebook
Οι αρμόδιοι καλούνται άμεσα να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του στύλου, πριν θρηνήσουμε θύματα…
koi-dromos-platygiali-agiosdimitrios2 
koi-dromos-platygiali-agiosdimitrios3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου