Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Η Νέα Κεντροδεξιά του νεόδμητου ΣΥΡΙΖΑ με τα παλαιά και φθαρμένα υλικά και ως είθισται με τους συνήθεις γυρολόγους της παρτάδικης πολιτικής!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γράφει ο Νάσος Ζαγγογιάννης

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και κυρίως εντελώς αναπάντεχα και ξαφνικά στην πολιτική των πολιτικών, αντίθετα αυτά εφαρμόζονται με τα περισσεύματα θράσους αμετροέπειας και υποκρισίας στο "πόπολο" για την παραπλάνηση των ανυποψίαστων ψηφοφόρων τους., αλλά αυτοί γνωρίζουν και τον τρόπο και τον χρόνο για επαναφόρτιση με ελπίδες και για τους δήθεν νέους αγώνες για δημοκρατία, αξιοκρατία και (με φειδώ) για δικαιοσύνη (αυτό δεν αναστρέφεται).

Βλέπουμε, μετά το περσινό χειρουργικό ξεκαθάρισμα του αριστερού υπογάστριου του κόμματος και την εκδίωξη της αριστερής πλατφόρμας, και ότι είχε απομείνει και είχε να κάνει με ικανούς και συνεπείς αριστερούς, να οικοδομείται ένα νέο πασόκ, της μετά Αντρέα εποχής με τους γνωστούς γυρολόγους νεοφιλελεύθερους εκσυχρονιστές του Σημίτη. Σύνθημα τους: Έρχεται η ώρα των Σημιτικών για ένα κεντροαριστερό κόμμα σοσιαληστικής (με Η δεν είναι λάθος) επανίδρυσης και επανάκαμψης.
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το σενάριο αυτό, μεσούσης της συνεδρίασης, να υλοποιείται το νέο μόρφωμα κόμματος και δεν μας εκπλήσσει ακόμη και η μεταμφίεση του αρχηγού τους σε φωνή και έκφραση του αείμνηστου Αντρέα Παπανδρέου σε αντιστάθμισμα του σημιτικού καραβανιού (καθώς υπονοεί και ο ίδιος ο Τσίπρας με το καραβάνι που αλυχτάν τα σκυλιά - μάλλον για μια θεσούλα.)
Βέβαια θα περιμένουμε πρώτα να δούμε και το ξήλωμα όλων αυτών, που βοήθησαν στην επικράτηση των μνημονίων - ειδικά του τρίτου, των λεγόμενων "χρήσιμων ηλιθίων" να καρατομούνται και να καταλαμβάνουν τις θέσεις τους οι παραμένοντες στην ουρά για υπουργοποίηση.
Τον Γενάρη 2015, ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, ενώθηκε με την ελπίδα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει λύση στη διαμάχη με την ευρωζώνη και ένα τέλος στα έξι χρόνια κρίσης στην Ελλάδα. Αντ' αυτού, ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων και...
αντί για "Πρώτη φορά Αριστερά" που ήταν το σύνθημα της επικράτησης και της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ αυτός συνεχίζει και στο δευτερο συνέδριο να αναζητεί μια συνολική λύση ροκανίσματος του χρόνου διακυβέρνησης με αυστηρά και στενά κομματικά κριτήρια αυτή τη φορά προσλαμβάνοντας από τον πάγκο των προαναφερθέντων γυρολόγων.

Η Συνέχεια εδώ:
Η Νέα Κεντροδεξιά του νεόδμητου ΣΥΡΙΖΑ με τα παλαιά και φθαρμένα υλικά και ως είθισται με τους συνήθεις γυρολόγους της παρτάδικης πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου